Weblog Workshop

cviweb / cviov2006  / Weblog Workshop

Weblog Workshop

Gisterenavond was er van 19:30 tot 21:00 uur ook een avondprogramma tijdens het congres. Dat programma was georganiseerd rondom de onderscheiden intelligenties (verbaal-linguïstisch, logisch-mathematisch, visueel-ruimtelijk, muzikaal-ritmisch, lichamelijk-kinetisch, interpersoonlijk, intrapersoonlijk). De workshop over weblogs die Willem met hulp van mijzelf en Annet verzorgde moest concurreren met o.a. Hans Dorrestijn, de Stille Disco en Habbo Hotel.

Daarom was het natuurlijk mooi dat we alle plekken bezet hadden in de zaal. De deelnemers waren heel geïnteresseerd in het onderwerp en vaak nog helemaal blanko wat betreft voorkennis.
Bits Brains & Games - weblogworkshop Bits Brains & Games - weblogworkshop Bits Brains & Games - weblogworkshop
De reacties waren heel positief, over twee jaar doen we die workshop neem ik aan niet meer hier bij de volgende editie, dan hoogstens een masterclass. 😉

Ik heb de sessie in zijn geheel opgenomen op video, met de draadloze microfoon was het geluid vanaf de plek waar ik sta geen probleem. Zie voor de video van de presentatie en de evaluaties de links in dit bericht.

Bits Brains & Games - weblogworkshop

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.