30 jaar te vroeg begonnen

cviweb / cviov2008  / 30 jaar te vroeg begonnen

30 jaar te vroeg begonnen

“ik ben 30 jaar te vroeg in het onderwijs begonnen”
Dat is de titel van een presentatie die verzorgd wordt door Nico Zijlstra en Monica Woldinga van het Nova College. Ze schrijven daarover het volgende:

Het genot van een electronisch schoolbord
Op basisscholen zijn ze al gemeengoed, maar ook in het voortgezet onderwijs en het MBO beginnen de elektronische schoolborden door te dringen. En terecht, want het is voor docent en cursist een waar genoegen.
Behalve dat het elektronische schoolbord natuurlijk gewoon een schoolbord is, met een pen in plaats van een krijtje, (desnoods met zwarte of groene achtergrond), is het bord ook een heel groot beeldscherm, zodat allerlei computerprogramma’s erop getoond kunnen worden, en internet pagina’s of -applicaties voor de hele klas zichtbaar zijn.
Even een filmpje van 3 minuten tussendoor, een lastig stukje stof met een leuke animatie verduidelijken, allemaal voorbeelden waarin de les beter en aantrekkelijker wordt.
In de presentatie laten we zien welke mogelijkheden er allemaal zijn, voor diverse vakken en opleidingen, en waarschijnlijk wordt u net zo enthousiast voor het gebruik van dit medium als wij zijn.
woensdag 26 maart ronde 1 in EC W2.1 Euro

Voor de presentatie is ook een weblog gestart, een bezoekje waard natuurlijk!

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.