Themamiddag De paarse Krokodil, je eigen interne mbo brigade

cviweb / Themamiddagen  / Themamiddag De paarse Krokodil, je eigen interne mbo brigade

Themamiddag De paarse Krokodil, je eigen interne mbo brigade

vervallen op Vrijdagmiddag 29 oktober 2021 – wordt vervolgd bij CVI op toer – 1e versie februari 2022 in Emmen

De MBO Brigade is opgericht om knelpunten in de regelgeving op te lossen. De Brigade helpt scholen ruimte te vinden in de regels, zodat docenten het onderwijs zo goed mogelijk kunnen inrichten.

Hoe kun je een ‘interne brigade’ binnen je eigen school opzetten en in stand houden? En wat is de rol van de landelijke MBO Brigade?

Bij het Drenthe College hebben ze een interne brigade opgezet onder de naam “de paarse krokodil”.  Anke Koning deelt haar ervaringen met deze interne brigade, die is na een aanvankelijk succesvolle start nu toe aan een revitalisering. Ook Giel Kessels deelt de ervaringen van Summa College. Er is nog plaats voor meer ervaringsdeskundigen.

In deze bijeenkomst in Nieuw Allardsoog, Bakkeveen willen we samen ontdekken wat de mogelijkheden van een interne brigade zijn en op welke manier je binnen je eigen instelling aan de slag kunt met het zoeken van ruimte in de regels en het opruimen ervan.

Een van de inleiders zal Anke Koning zijn over de interne brigade “de paarse krokodil”, die bij Drenthe College is gestart. Ook Giel Kessels deelt de ervaringen bij Summa College. Er kunnen nog andere inleiders bij. Wil jij een bijdrage leveren vanuit jouw school, mail dan naar ellenelemans@cviweb.nl

Heb je interesse in het programma van De Paarse krokodil tijdens CVI op toer of heb je heb je specifieke wensen/vragen, neem dan contact met ons op of mail ellenelemans@cviweb.nl

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.