CvI Events App voor het CVI Conferentie

cviweb / cviov2020  / CvI Events App voor het CVI Conferentie

CvI Events App voor het CVI Conferentie

Het programma van Dé CvI Conferentie 2020 …Steek je nek uit!  op (nieuwe data) dinsdag 27 en woensdag 28 oktober 2020 kun je als deelnemer aan Dé CvI Conferentie digitaal bekijken in de CvI Events App, herkenbaar aan het CvI logo. 

Na het downloaden van de App moet je éénmalig inloggen met jouw emailadres (waarmee je bent aangemeld bij het CvI voor de conferentie), vervolgens een code invoeren, die je ontvangt in je mail, zodat je jouw persoonlijke profiel in de App kunt aanmaken. Hiermee kun je jouw persoonlijke programma maken en opslaan. Als je jouw profiel in de CvI App invult kun je een foto uploaden en communiceren met andere deelnemers aan Dé Conferentie.

Om naar Dé CvI Conferentie te gaan, klik je op AGENDA en kies je vervolgens kun je kiezen voor Dé CvI Conferentie 2020. Vervolgens zal de App het actuele programma downloaden, inclusief links naar de presentaties, voor zover de presentatoren deze hebben doorgegeven. Je komt dan in het digitale programmaoverzicht van Dé CvI Conferentie …steek je nek uit! Je kunt dan zowel zoeken op titel, trefwoord als op Presentator of instelling.

Je kunt De CvI Events App downloaden:

voor Android:  en voor iPhone (en iPad): 

Kun je niet inloggen in de CvI Events App, mail dan naar innovatiehuis@cviweb.nl

 

1 Comment
  • Welkom-in-Emmen!
    24 februari 2020 at 13:07

    Presentatie ‘Op fietse!’ Vijf minuten fietsen naar Technologies Added. Een bedrijfsbezoek met als insteek, Industry 4.0: wat houdt dit in en wat voor student van de toekomst zoekt men.
    Tijdens de rondleiding is er veel ruimte voor interactie.
    Start: 1 april, om 14:15 uur verzamelen in het Theatercafé van het Atlas Theater.

Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.