CvI Events App voor het #cvimc programma

cviweb / cvimc2019  / CvI Events App voor het #cvimc programma

CvI Events App voor het #cvimc programma

Het programma van Dé CvI Conferentie 2019 …een zee aan mogelijkheden kun je als deelnemer aan Dé CvI Conferentie digitaal bekijken in de CvI Events App, herkenbaar aan het CvI logo. 

Na het downloaden van de App moet je éénmalig inloggen met jouw emailadres (waarmee je bent aangemeld bij het CvI voor de conferentie), vervolgens een code invoeren, die je ontvangt in je mail, zodat je jouw persoonlijke profiel in de App kunt aanmaken. Hiermee kun je jouw persoonlijke programma maken en opslaan. Als je jouw profiel in de CvI App invult kun je een foto uploaden en communiceren met andere deelnemers aan Dé Conferentie.

Om naar Dé CvI Conferentie te gaan, klik je op AGENDA en kies je (rechtsonder) voor Afgelopen Events, vervolgens kun je kiezen voor Dé CvI Conferentie 2019. Vervolgens zal de App het actuele programma downloaden, inclusief links naar de presentaties, voor zover de presentatoren deze hebben doorgegeven. Je komt dan in het digitale programmaoverzicht van Dé CvI Conferentie …een zee aan mogelijkheden. Je kunt dan zowel zoeken op titel, trefwoord als op Presentator of instelling.

Je kunt De CvI Events App downloaden:

voor Android:  en voor iPhone (en iPad): 

De webversie van het programma van Dé CvI Conferentie vind je op https://web.eventoplanner.com/cvi/

Kun je niet inloggen in de CvI Events App, mail dan naar secretariaat@cviweb.nl

1 Comment
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.