CvI Events App voor het #cvimc programma

cviweb / cvimc2019  / CvI Events App voor het #cvimc programma

CvI Events App voor het #cvimc programma

Het programma van Dé CvI Conferentie 2019 …een zee aan mogelijkheden komt ook volgend jaar weer volledig digitaal beschikbaar via de CvI Events App, herkenbaar aan het CvI logo. De App geeft vanaf januari een overzicht van het (groeiende) programma   Dé CvI Conferentie.

Na het downloaden van de App moet je éénmalig inloggen met jouw emailadres (waarmee je bent aangemeld bij het CvI voor de conferentie), vervolgens een code invoeren, die je ontvangt in je mail, zodat je jouw persoonlijke profiel in de App kunt aanmaken. Hiermee kun je jouw persoonlijke programma maken en opslaan. Als je jouw profiel in de CvI App invult kun je een foto uploaden en communiceren met andere deelnemers aan Dé Conferentie.

Om naar Dé CvI Conferentie te gaan, klik je op AGENDA en kies je voor dit Evenement. Vervolgens zal de App het actuele programma downloaden, zodra dit door ons is ingevuld. Je komt dan in het digitale programmaoverzicht van Dé CvI Conferentie …een zee aan mogelijkheden, zodra we dit hebben ingevuld. Je kunt dan zowel zoeken op titel, trefwoord als op Presentator of instelling. Als je jouw profiel hebt ingevuld, kun je ook aangeven als je niet wilt worden opgenomen in de deelnemerslijst.

Je kunt De CvI Events App nu al downloaden:

voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eventoplanner.cvievents

 

voor iPhone (en iPad): https://itunes.apple.com/nl/app/cvievents/id1330133137&mt=8

Geen berichten
Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.