Dankwoord voor alle leerlingen

cviweb / cviov2008  / Dankwoord voor alle leerlingen

Dankwoord voor alle leerlingen

Normaal gesproken is er aan het einde van de IT conferentie een parade op het podium van alle leerlingen die hebben meegeholpen waarbij ze luid klappend door alle aanwezigen bedankt worden voor hun diensten. Dat was dit jaar niet mogelijk maar Carla Langen, voorzitter van het College van Bestuur van Leeuwenborgh Opleidingen, vond een plekje bij daglicht waar ze iedereen namens alle conferentiegangers hartelijk heeft toegesproken en bedankt!

Wilt u ze zelf bedanken? Laat dan een reactie achter op hun weblog!

3 Comments
 • Anoniem
  29 maart 2008 at 23:30

  Beste Dames en heren van het CVI,

  Namens de IT en MTRO afdeling van Leeuwenborgh Opleidingen, willen wij het CVI bedanken voor de 2 fantastische conferentiedagen.

  Ook de samenwerking met Houben Media Techniek was perfect!

  Voor ons was het ook een hele ervaring samen met onze 50 studenten van Leeuwenborgh Opleidingen.

  Willem, Jollie, Ellen, Marjolein, en alle andere, nogmaals bedankt.

  En misschien tot een volgende keer!!

  Mischa, Willy, Patrick, Wesley, Mirjam, Stefan, Marco, Dennis en Remco en alle andere leerlingen.

  Leeuwenborgh Opleidingen

 • Willy Kruijntjens
  31 maart 2008 at 23:20

  Where were you when the lights went out….

  Wat een geweldig einde had moeten worden voor iedereen die betrokken was bij de IT Conferentie in Maastricht bleek helaas uit te draaien op een anticlimax.
  Heel jammer vooral omdat ik maar al te graag de opgewekte gezichten had willen zien van onze studenten bij de slotbijeenkomst, toegejuichd door meer dan 1000 conferentiegangers.
  En terecht toegejuichd! Zij immers hebben een prestatie van formaat geleverd zowel in logisitiek als technisch opzicht. Meer dan 100 PC’s en monitors, bekabeling, switches, een aantal beamers, stroomvoorziening, koptelefoons, toetsenborden, muizen enz. moesten allemaal vanuit verschillende punten (Leeuwenborgh Maastricht en Sittard en het CvI) naar het MECC op verantwoorde wijze vervoerd worden, verdeeld over de verschillende zalen en ja, natuurlijk ook weer netjes op hun plek terug komen. Nu op dinsdag kan ik zeggen dat die logistieke klus voor 95% geslaagd is en de units van Leeuwenborgh Opleidingen weer kunnen beschikken over hun voltallige PC park!!

  Al die spullen moesten worden aangesloten, van te voren voorzien zijn van een image dat breed bruikbaar zou zijn, internet moest werken! Noodmaatregelen voor bv. een gecrashte PC moesten zijn getroffen etc. Ook technisch was het dus een hele opgave!!
  Dat dit alles zonder gemor en gezeur, nee sterker nog, met veel plezier, op een witte
  2e Paasdag en de dinsdag daarna werd uitgevoerd mag daarbij zeker niet vergeten worden!!

  Maar meer nog dan de logistieke klus die geklaard is en het feit dat alles gewoon lekker werkte wil ik deze studenten van het ICT Lyceum vooral complimenteren met hun optreden in en rondom de presentaties. Dat optreden getuigde van een houding en een uitstraling waarop Leeuwenborgh Opleidingen trots mag zijn!!
  De school werd uitstekend vertegenwoordigd door haar studenten, iets wat ook het CvB in de persoon van mevr. Carla Langen natuurlijk niet ontgaan is!
  En, gezien de reacties op de weblogs van het CvI en de studenten, ook de presentatoren en deelnemers niet!
  Daarom een meer dan welgemeend ‘Dank je wel’ aan:

  Damien Dassen
  Jochem van Erp
  Mark Bocken
  Michael van den Hoven
  Gijs Prins
  Mark Bouwhuis
  Ivo Dirks
  Maik van der Linden
  Sjors Gerits
  Tim Frederiks
  Andre Bodden
  Guido Deurenberg
  Roy Tossings
  Tara Schepers
  Ricardo Moonen
  Daan Lambrix
  Dennis Habets
  Maarten van Zanten
  Tim Severijns
  Tim Meertens
  Robin Wojcik
  Mirjam Pluis
  Wesly Dobbelsteyn
  Stefan Raes
  Remco Poolen
  Marco Beekman
  Dennis Lexis
  Ricardo Bobela

  Waarbij ik in het bijzonder Mirjam, Wesly, Stefan, Remco, Marco en Dennis Lexis wil benoemen omdat zij als kerngroep vooral in de voorbereiding een extra en waardevolle inspanning hebben gedaan!
  Wellicht vergeet ik hier nog mensen maar ook die wil ik vanzelfsprekend bedanken.

  Verder dank aan:

  De mensen van het CvI: professionals die altijd klaarstonden, soms veeleisend maar altijd bereidwillig mee te denken en die nooit uit het oog verloren dat ze samenwerkten met vrijwilligers! Ellen, Annemarie, Willem en Jolie en alle anderen: bedankt voor de fijne samenwerking!

  De firma Houben voor een prettige samenwerking en het goede contact tijdens de conferentie; Roger en Guy bedankt!

  De mensen van de programmacommissie: jullie maakten het voor onze studenten mogelijk!!

  De firma Sysworks: bedankt voor de snelle levering van diverse middelen die nodig waren!

  Mevr. Carla Langen en dhr. Henk Ritzen: U beiden spraken, op verschillende momenten, mooie woorden tot onze studenten die door het noodlottige toeval de “warme douche” van de slotbijeenkomst moesten missen!

  Mijn collega’s van Leeuwenborgh Opleidingen: een intensieve samenwerking tussen verschillende diensten en units maken een mooi produkt zoals deze conferentie mogelijk!
  In het bijzonder mijn collega’s Mischa Hasselaar en Patrick Jacob wil ik hier bedanken! Zonder hun coaching en hun vermogen om praktische oplossingen te bedenken en uit te voeren was deze conferentie niet mogelijk geweest!!

  Willy Kruijntjens, projectleider technisch team Leeuwenborgh Opleidingen

 • Anoniem
  16 april 2008 at 18:50

  Beste mensen,

  Mijn reactie heb ik ook geplaatst op de weblog van de studenten.

  Deze reactie is eigenlijk meer bedoeld voor de MECC organisatie en vooral de technische dienst.

  De stroomuitval in een héél gedeelte van Maastricht kan gebeuren. Het ziekenhuis wat daar in dezelfde wijk ligt heeft waarschijnlijk eigen noodstroomvoorzieningen (aggregaten die binnen een paar seconden de stroomvoorziening overnemen) maar hoe is het gesteld met de bedrijven, instellingen en organisaties die in zo’n “nieuwbouwwijk” werken en wonen?

  Het maakt nog eens duidelijk hoe kwetsbaar een IT maatschappij is bij dit soort “overmacht”.

  Natuurlijk maken we ons druk over de veiligheid van Internet, Computer kraken, enz.
  Grote datacentra hebben inderdaad een eigen stroomvoorziening KPN in Hoofddorp bijv (zelf gezien) of het centrum waar de gegevens van bijna héél Nederland zijn opgeslagen (Lelystad).

  Stel je eens voor hoe het MECC in paniek geraakt zou zijn tijdens de TEFAF ook zonder stroomstoring stelen ze daar overigens een collier van 1,5 miljoen.

  In ons geval was er géén levensbedreigende situatie, géén echt verlies aan data, géén echte “inbraak” dreiging.

  Wat wel duidelijk is dat een goed georganiseerde conferentie, een 7e en 8e workshopronde uitvielen, daar hebben mensen véél tijd en dus geld ingestoken, met een aardige afsluiting die beperkt kon doorgaan.

  Voor mij is duidelijk dat een organisatie als het MECC minstens een aantal noodaggregaten moet laten installeren om dit soort overmacht ESSENT te counteren.

  Misschien van veel méér waarde is de les die ook ROC’s hier kregen aangeboden! Naast de securities van wachtwoorden, beschermen van vitale gegevens en meer van dit soort initiatieven ( via ROCiPartners bijvoorbeeld) is het echt noodzakelijk dat een vitaal bedrijfsnetwerk beschermd wordt door een noodstroomvoorziening. Vitaal? Ja, de leerling administratie die niet goed afsluit bij registratie, werkstukken die verloren gaan, data die corrupt raken, werkuren die verloren gaan. Ik heb vast nog wat vergeten.

  Het was een goede les voor degenen die leren willen.

  Han Greven

Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.