Digitale brainstorm Young MBO

cviweb / cvimc2019  / Digitale brainstorm Young MBO

Digitale brainstorm Young MBO

2020 is een bijzonder jaar. Waar fysiek ontmoeten de normaalste zaak van de wereld leek te zijn, is digitaal ontmoeten tegenwoordig het nieuwe normaal. Het is, juist in deze tijd, van belang de verbinding met elkaar te zoeken, elkaar te leren kennen en elkaar te zien. En dat kan altijd én overal… We nodigen je, mede daarom, maar ook omdat we graag gebruik maken van je denkkracht, uit voor een digitale brainstormsessie van Young MBO op woensdag 28 oktober. Are you in?

Young MBO
Young MBO is gepositioneerd als hét platform waar jonge mbo-medewerkers (tot 35 jaar) elkaar kunnen ontmoeten, innovatieve ideeën en kennis kunnen uitwisselen, van en met elkaar kunnen leren, maar bovenal ook samen fun hebben. Dit wordt gestimuleerd door regelmatig activiteiten en/of evenementen te organiseren. Maar, is deze positionering en profilering van Young MBO nog wel toekomstproof? Sluit het nog wel aan bij de doelgroep? Hier komen we graag samen met jou achter op woensdag 28 oktober van 18.00 tot 20.00 uur.

Het digitale programma
Tijdens de plenaire aftrap gaan we in op het doel van de digitale brainstormsessie en de gewenste uitkomsten. Vervolgens gaan we als groepen uiteen in drie breakout rooms. Samen denken we na over de ‘why, how en what’ van Young MBO. Hoe kunnen we samen zorgen voor een toekomstproof Young MBO platform?

Are you in op 28 oktober?
Wil je jouw denkkracht graag inzetten en bijdragen aan een sterkere positionering en profilering van het landelijke platform Young MBO? Meld je dan uiterlijk woensdag 21 oktober aan voor de digitale brainstormsessie door je voor- en achternaam, naam van je organisatie, e-mailadres en telefoonnummer te mailen naar youngmbo@cviweb.nl. Er is plek voor circa 20 deelnemers.

Na aanmelding ontvang je een aantal dagen voorafgaand aan de sessie meer informatie.

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.