Ik ha der sin oan!!

cviweb / cviov2018  / Ik ha der sin oan!!

Ik ha der sin oan!!

Morgen naar de CvIOV conferentie. Ik kijk er elk jaar weer ver van te voren naar uit. Soms al vanaf september/oktober, afhankelijk van de rol die ik de afgelopen jaren had. 

Behalve de eerste keer. Dat was halverwege april 2010. Ik werkte nog geen 14 dagen op ROC Leiden en ik ging meteen al mee, met een grote groep collega’s, naar Veldhoven. Ik had nog nooit van het CvI gehoord, laat staan van een CvI conferentie. Het was een overweldigende kennismaking met het MBO. 

Ik kwam bij Hogeschool Leiden vandaan en geloof me, in twee uur tijd weet en snap je hoe het Hoger Onderwijs is ingericht. Maar na een jaar werken op ROC Leiden, of waren het er twee of misschien wel drie, kon ik me nog steeds laten verrassen door de complexiteit van het MBO. 

En dan blijken er dus twee tweejaarlijkse conferenties georganiseerd te kunnen worden die als een soort grote gemene delers die hele complexiteit weten te bundelen tot een festijn van twee dagen. 

Ik ga op voorhand de mensen van het CvI & Co al bedanken voor de mooiste conferentie van het jaar. Ze kennen me – ze hebben de afgelopen jaren zoveel last van mij gehad – en ze weten dat ik het meen uit de grond van mijn hart. 

Ik ha der sin oan!!

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.