Lingo

cviweb / cviov2006  / Lingo

Lingo

Morgenavond ga ik naar Veldhoven zodat ik woensdagochtend fris en uitgerust kan beginnen aan twee dagen Bits, Brains & Games. Daarom vanavond nog maar eens in de conferentiegids gedoken ter voorbereiding. Immers, met slechts twee live-bloggers zullen Willem en ik er in ieder geval voor moeten zorgen dat we niet in dezelfde sessie zitten.

Maar het is bijna onmogelijk een keuze te maken. Met ruim dertig sessies per ronde en vier rondes per dag (dus acht in totaal) is de enige manier waarop ik kan kiezen volgens mij per ronde met mijn ogen dicht er eentje te kiezen. Want niet alleen duizelt het me van de vele voor mij onbekende afkortingen als PDKS, LPC, CPS, KPC, ITS, ROCA12, BPV, RTO, WPS, CKS, …. (en dat waren pas de afkortingen die ik niet ken op de eerste paar pagina’s van het boekje) maar het is ook moeilijk kiezen tussen waar ik nu juist wel of niet naar toe wil.

Ga ik naar Nieuw, nieuw, nieuw van Hans Pronk omdat dat over zaken als games, bloggen, video, podcasting en het gebruik van wiki’s gaat of juist niet? En zoek ik dan niet beter juist sessies op waar ik weinig van weet?

Morgenavond bij die borrel die Willem me aangeboden heeft nog maar even kortsluiten. Toch goed als je een digital parent in de buurt hebt die al ervaring met deze conferentie heeft.

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.