Meestal ben ik degene die het licht uit doet.

cviweb / Geen categorie  / Meestal ben ik degene die het licht uit doet.

Meestal ben ik degene die het licht uit doet.

Licht uitVannacht (zeg maar gerust vanmorgen) was ik degene die het licht uitdeed na een onvoorstelbaar gezellige en productieve netwerk borrel avond. Voor de eerste keer bijna geen tijd doorgebracht met mijn eigen collegae, die kan ik volgende week ook opzoeken. Voor diegenen die zich aangesproken voelen, het was vast niet onaardig bedoeld maar als de wijn is in de vrouw, is de wijsheid in Utrecht en niet in Maastricht. Dank ook voor het mooie ROC van Amsterdam speldje (of was dat ook niet de bedoeling).
In elk geval deed vanmiddag ik het licht niet uit maar de overmacht. Wat een tegenslag voor de presentatoren van ronde 7 en 8 en natuurlijk ook voor de organisatie.
Gelukkig hebben we de foto’s nog en ga ik nu weer thuis aan de slag met de verslagen van de workshops die ik heb bijgewoond.
Het waren 2 fantastisch leuke dagen en wat een kennisuitwisseling.
Bedankt CVI organsatie, Maastricht, Leeuwenborgh en met name de leerlingen natuurlijk. Toppers!
Tot over 2 jaar……waar????
Fotoboeken: Prepret, 1e dag, 2e dag

1 Comment
  • John van Dongen
    28 maart 2008 at 07:42

    Tsja Karin, zo gaan de dingen soms. Ik sluit me graag aan bij het compliment en de bedankjes die je hebt uitgesproeken naar de organisatie. Inderdaad was het wel erg jammer dat ronde 7 en 8 niet doorgingen. Rik Steenaard ( ROC Zeeland ) en ik waren daar ook een van de slachtoffers. Speciaal voor de mensen die onze presentatie/workshop graag hadden meegemaakt hebben we een en ander geplaats op onderwijsvooruitzichten.nl
    Het enige dat je dan wel erg mist zijn de geplande discussies en interactiviteit met de zaal. Maar ja, voor die prijs komen we zeker niet meer in aanmerking? 😉
    Eigenlijk gaat het NIET om techniek!

Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.