Online Excellentie Conferentie : Durf te delen!

cviweb / Conferentie  / Online Excellentie Conferentie : Durf te delen!

Online Excellentie Conferentie : Durf te delen!

De oorspronkelijke PreConferentie (voorafgaand aan de CvI Conferentie) wordt nu online georganiseerd op dinsdagochtend 27 oktober 2020.

 

Online Excellentie Conferentie Durf te delen!

Afgelopen jaren hebben we met elkaar mooie successen op het gebied van excellentie gedeeld. Dit heeft ons geïnspireerd en heeft de ontwikkeling op scholen versneld. Tijdens de Online Excellentie Conferentie besteden we aandacht aan de projecten vanuit de aanjaaggelden, naast successen is er juist ook aandacht voor datgene wat moeilijk bleek in de ontwikkeling van excellentieprogramma’s. Echt ruimte geven aan vernieuwing kan niet zonder incalculeren en accepteren van eventuele mislukkingen. Juist van deze ervaringen is enorm veel te leren. En wie kan dit nu beter begeleiden dan Saakje Bakker van het Instituut voor Faalkunde?!

Saakje Bakker is faalkundige, storyteller, trainer en bedrijfskundige en heeft meegeschreven aan het boek ‘Fouten Maken Moed’. Na een inspirerend verhaal over het nut van fouten leidt ze de gespreksonderwerpen in, die daarna plaatsvinden in een eigen breakout room. Als deelnemer van de Online Conferentie neem je deel aan één van deze gesprekken. Alle breakout rooms hebben een vooraf bepaald thema, denk daarbij aan ‘samenwerking onderwijs – bedrijfsleven’, ‘persoonlijke ontwikkeling studenten’ en ‘samenwerking tussen afdelingen of instellingen’. Je kunt zelf kiezen welk thema het best passend is.

Deze thema’s geven een rode lijn weer die door de huidige excellentieprogramma’s vanuit de aanjaaggelden loopt. De insteek van het gesprek is lerend, open, creatief en improviserend kunnen omgaan met mislukkingen en lastigheden die op je pad komen. Want juist in de mislukking schuilt vaak de grootste schoonheid. In de wrap up geeft Saakje richting aan de mogelijkheden die deze leerervaringen met zich meebrengen. Gevoed en vol (verbeter)suggesties kun je daarna nog even nakletsen met de andere deelnemers.

Het programma van de online sessie op dinsdagochtend 27 oktober online is als volgt:

 

Wil je als deelnemer hiervoor inloggen, dan heb je in de mail jouw inloggegevens ontvangen en kun je de handleiding voor Deelname aan een online bijeenkomst in ZOOM gebruiken om in te loggen via ZOOM.

Ben je nog niet aangemeld en heb je interesse om deel te nemen, mail dan naar ellenelemans@cviweb.nl 

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.