Over dozen

cviweb / cviov2008  / Over dozen

Over dozen

U heeft ze vast al zien staan: de dozen. Misschien heeft u er bij een presentatie al op gezeten of bij de ingang van een workshopruimte achteloos gevraagd ‘of er nog een doos vrij was’, waarna u met hoongelach werd ontvangen. Op verzoek van velen legt Annemarie uit hoe het zit met die dozen:

1 Comment
  • Rein Bijlsma
    27 maart 2008 at 21:05

    Wel, op het moment van schrijven zit ik nog met een stekende rugpijn weer thuis in mijn bureaustoel. Een en ander opgelopen door het twijfelachtige genoegen twee workshops achter elkaar op deze kartonnen contrapties te moeten doorbrengen.
    Dat samen met de vreemdsoortige zaalindeling ( twee schermen aan beide kanten, voortdurend sprekers met de rug naar je toe ) doet mij vermoeden dat tijdens de planning van het hele gebeuren ook al een stevige stroomstoring heeft plaatsgevonden.
    Maar verder vond ik het een zeer geslaagde conferentie. Volgende keer echter wel: normale stoelen, lekker klassikaal in rijtjes achter elkaar, en ook wat meer gelegenheid om in een normale houding je avondeten naar binnen te kunnen slaan, want het afdalen in een zitzak met in de ene hand een glas wijn en de andere een vol bord macaroni is een uiterst riskante en ongemakkelijke aangelegenheid……laat staan het daarna nog naar binnen werken van wat er nog op je bord is blijven liggen.

Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.