Bezoek de CREA Conference in Sestri Levante, Italië 12-16 april 2023

cviweb / Bezoek de CREA Conference in Sestri Levante, Italië 12-16 april 2023

Bezoek de CREA Conference

CREA Conference 2023 van 12 – 16 april 2023 in Sestri Levante, Italië

CREA 2023 – Thema “CHANGE”
Welkom bij deze internationale conferentie over creativiteit, creatieve probleemoplossing en innovatie.

Verbeelding is een belangrijk onderdeel van creativiteit. Wanneer we het de vrije loop laten, kunnen we oneindige mogelijkheden verkennen, gewenste visies schetsen, ultieme innovaties ontwikkelen. We kunnen nieuwe manieren vinden om individuele verandering en organisatietransformatie te beheren. Ons vermogen om ons voor te stellen, stelt ons in staat om een ​​betere wereld te dromen, van persoonlijke uitdagingen tot sociale en milieukwesties. Het is nu tijd om JOUW verbeelding de volle kracht te geven.

In een unieke en energieke omgeving nodigt CreaConference 2023 ons uit om verbeeldingskracht toe te passen om creatieve resultaten te bereiken, door zijn unieke combinatie van leren, gedeelde ervaringen en multiculturele ontmoetingen.

Crea Conference in Italië

De Crea Conferentie is hét creativiteits evenement in Europa.
Dit jaar is Crea terug in Sestri Levante, het lieflijke Italiaanse kustplaatsje, waar we ook 2018 en 2019 met diverse MBO scholen deelnamen.

Voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling!
Het leren en direct uitproberen van creatieve processen, methoden en technieken inspireert én stimuleert deelnemers om hun professionaliteit te verbeteren.

Al enkele jaren gaat Koning Willem I College met een delegatie naar deze conferentie, gericht op creativieit. De deelnemers komen uit verschillende landen en sectoren, het is dus geen onderwijsconferentie. In 2020 zouden we gaan met 14 deelnemers uit 4 andere MBO scholen naar Toscane, helaas zat Covid ons in de weg.

De Crea Conferentie is hét creativiteits evenement in Europa.

De Crea Conferentie is gericht op creativiteit en innovatie, op het leren en toepassen van methoden, gereedschappen en technieken voor de ontwikkeling van creatief denken.

Professionele facilitatoren delen hun kennis en ervaring in creativiteit en bieden een spannende uitwisseling van de nieuwste en beste praktijken binnen een conferentieformule, die ook zichzelf telkens vernieuwt. Onder leiding van internationale experts leer en ontwikkel je de Mindset en Skillset om een verscheidenheid aan up-to-date creativiteitsmethoden te oefenen. Je ontwikkelt je Creatieve en Leiderschapsmentaliteit en helpt je op te komen in onze snelle wereld van uitdagingen. Ook dit jaar biedt CREA een verscheidenheid aan interactieve workshops aan, die deelnemers laat kennismaken met de vele verschillende perspectieven van onderzoek en praktijk op het gebied van creativiteit.

Elke editie van de Crea Conference komen 250 deelnemers uit meer dan 30 landen bijeen en dragen bij aan een geweldige internationale en multiculturele gebeurtenis.

De Crea Conferentie  2023 wordt 12 – 16 april in Sestri-Levante georganiseerd.

In 2018 en 2019 faciliteerden we vanuit het Consortium voor Innovatie een studiereis naar deze op creativiteit gerichte internationale conferentie met collega’s uit de MBO sector. Geen onderwijsconferentie, deelnemers komen uit verschillende landen en sectoren.

Heb jij interesse om (met collega’s van jouw MBO school) ook deel te nemen aan de Crea Conference, die 12 – 16 april in Italië zal plaatsvinden? Neem dan contact met ons op. Bel of mail ellenelemans @ cviweb.nl