Bezoek de CREA Conference in Toscane 22 – 26 september 2021

cviweb / Bezoek de CREA Conference in Toscane 22 – 26 september 2021

Bezoek de CREA Conference

CREA Conference 2021 van 22 – 26 september 2021 in Toscane, Italië

Afhankelijk van de regelgeving rond COVID-19 is in 2021 deelname weer mogelijk.

CREA 2021 – Creativity in action
Welkom bij deze internationale conferentie over creativiteit, creatieve probleemoplossing en innovatie.

Verbeelding is een belangrijk onderdeel van creativiteit. Wanneer we het de vrije loop laten, kunnen we oneindige mogelijkheden verkennen, gewenste visies schetsen, ultieme innovaties ontwikkelen. We kunnen nieuwe manieren vinden om individuele verandering en organisatietransformatie te beheren. Ons vermogen om ons voor te stellen, stelt ons in staat om een ​​betere wereld te dromen, van persoonlijke uitdagingen tot sociale en milieukwesties. Het is nu tijd om JOUW verbeelding de volle kracht te geven.

In een unieke en energieke omgeving nodigt CreaConference 2021 ons uit om verbeeldingskracht toe te passen om creatieve resultaten te bereiken, door zijn unieke combinatie van leren, gedeelde ervaringen en multiculturele ontmoetingen.

Crea Conference in Italië

De Crea Conferentie is hét creativiteits evenement in Europa.
De 18e editie, oorspronkelijk gepland in Toscane van 6-10 mei 2020, wordt nu gepland op 22 -26 september 2021.

Voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling!
Het leren en direct uitproberen van creatieve processen, methoden en technieken inspireert én stimuleert deelnemers om hun professionaliteit te verbeteren.

Al enkele jaren gaat Koning Willem I College met een delegatie naar deze conferentie, gericht op creativieit. De deelnemers komen uit verschillende landen en sectoren, het is dus geen onderwijsconferentie. In 2020 zouden we gaan met 14 deelnemers uit 4 andere MBO scholen naar Toscane.

Let op: vanwege de veiligheid rond corona maatregelen zal maar een beperkt aantal deelnemers toegelaten worden. Via het CvI zijn een aantal plaatsen beschikbaar voor de snelle aanmelders.

De Crea Conferentie is hét creativiteits evenement in Europa.
Eerdere edities vonden plaats in Sestri Levante. In 2020 is de CreaConference in Toscane gepland maar helaas vervallen. Najaar 2021 zal opnieuw een Crea Conferentie worden georganiseerd (mits de COVID-19 regels dit toelaten).

De Crea Conferentie is gericht op creativiteit en innovatie, op het leren en toepassen van methoden, gereedschappen en technieken voor de ontwikkeling van creatief denken.

Professionele facilitatoren delen hun kennis en ervaring in creativiteit en bieden een spannende uitwisseling van de nieuwste en beste praktijken binnen een conferentieformule, die ook zichzelf telkens vernieuwt.

Elke editie van de Crea Conference komen 250 deelnemers uit meer dan 30 landen bijeen en dragen bij aan een geweldige internationale en multiculturele gebeurtenis.

De Crea Conferentie  2021 wordt 22 – 26 september in Toscane georganiseerd.

In 2018 en 2019 faciliteerden we vanuit het Consortium voor Innovatie een studiereis naar deze op creativiteit gerichte internationale conferentie met collega’s uit de MBO sector. Geen onderwijsconferentie, deelnemers komen uit verschillende landen en sectoren.

Heb jij interesse om (met collega’s van jouw MBO school) ook deel te nemen aan de Crea Conference, die 22 – 26 september 2021 (corona-proof) in Toscane zal plaatsvinden? Neem dan contact met ons op. Bel of mail ellenelemans @ cviweb.nl