Studiereizen

cviweb / Studiereizen

Studiereizen

In 2018 organiseerden en faciliteerden we een studiereis naar Crea Conference Italië

Crea Conference 2018 in Sestri Levante – Italië
“The Next Step” – Energie en ideeën om jouw creativiteit te stimuleren.

Onze wereld wordt uitgedaagd op vele niveau’s en iedereen moet zich aanpassen. Om dat te kunnen, is het essentiëel een visie te definiëren om duurzame en acceptabele verandering te bereiken.

Crea helpt je om jouw eigen idee te ontwikkelen van veranderingen in de toekomst en om jouw ideeën in de toekomst te veranderen.

De Crea Conferentie is hét creativiteits evenement in Europa.
17e editie vindt plaats in Sestri Levante 10-14 april 2019

Voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling!
Het leren en direct uitproberen van creatieve processen, methoden en technieken inspireert én stimuleert deelnemers om hun professionaliteit te verbeteren.

Al enkele jaren gaat Koning Willem I College met een delegatie naar deze conferentie, gericht op creativieit. De deelnemers komen uit verschillende landen en sectoren, het is dus geen onderwijsconferentie.

De Crea Conferentie is hét creativiteits evenement in Europa.
De 16e editie vond plaats in Sestri Levante 18-22 april 2018, de volgende editie is op 10-14 april 2019.

De Crea Conferentie is gericht op creativiteit en innovatie, op het leren en toepassen van methoden, gereedschappen en technieken voor de ontwikkeling van creatief denken.

Professionele facilitatoren delen hun kennis en ervaring in creativiteit en bieden een spannende uitwisseling van de nieuwste en beste praktijken binnen een conferentieformule, die ook zichzelf telkens vernieuwt.

Elke editie van de Crea Conference komen 250 deelnemers uit meer dan 30 landen bijeen en dragen bij aan een geweldige internationale en multiculturele gebeurtenis.

De Crea Conferentie, vond 18-22 april 2018 plaats in Sestri Levante

In 2018 faciliteerden we vanuit het Consortium voor Innovatie een studiereis naar deze op creativiteit gerichte internationale conferentie met collega’s uit de MBO sector. Geen onderwijsconferentie, deelnemers komen uit verschillende landen en sectoren.

Vanuit Koning Willem I gaat er elk jaar een delegatie. Heb jij interesse om (met collega’s van jouw MBO school) ook deel te nemen, kom dan naar de informatiebijeenkomst in Innovatiehuis, waar Harry van der Schans (ervaren Crea bezoeker) zijn ervaringen deelt. Deze bijeenkomst vond plaats op 23 november 2017 in Innovatiehuis ‘s-Hertogenbosch.

Voor 2019 zijn (nog) geen gerichte plannen; toch interesse? Neem dan contact met ons op.