Expedities

cviweb / Expedities

Expedities

Eerder succesvolle georganiseerde expedities: Toronto, Gent, Edinburgh en Wehe den Hoorn.

Als jij, nieuwsgierig bent, open staat voor nieuwe impulsen, niet weer kant en klare modellen over wilt nemen, graag zoekt naar nieuwe kansen en mogelijkheden maar ook de valkuilen en ongewenste effecten, een rugzak hebt met eigen ervaringen en deze graag deelt met collega. Dan dagen wij jou uit om met ons mee te gaan op expeditie.

Met elkaar dingen ontdekken gericht op individuele doelstellingen en gestructureerd rondom een gezamenlijk thema.

Eerdere expedities: Manchester, Toronto, Edinburgh, Gent, Dublin, Birmingham

Deelnemers die met elkaar, in een contextrijke omgeving, dingen willen ontdekken, gericht op een persoonlijke leervraag. Centraal thema is mogelijk, maar ondergeschikt aan de individuele leervraag. Met gidsen die zich vooral bezig houden met de ondersteuning van de zoektocht, niet met het aandragen van kant-en-klare oplossingen. Deelnemers zijn individuen, die een sterke focus hebben op hun eigen vraagstelling, waardoor ze zullen “vinden” en niet alleen “zoeken”.

Je moet een open houding hebben, durven het avontuur aan te gaan en een actieve bijdrage leveren aan de probleemstelling van de andere expeditieleden. Jobshadow en een stadsexpeditie kunnen onderdeel van het programma zijn.

Heb je interesse mail dan naar annemariehoevenaars@cviweb.nl