Themasessie Creativiteit beweegt

cviweb / Themasessie Creativiteit beweegt

Themasessie Meesters der Creativiteit

Creativiteit beweegt

vrijdagmiddag 6 november 2020 in Innovatiehuis ‘s-Hertogenbosch

Themamiddag “Meesters der Creativiteit” met Han van der Meer

Deze themamiddag Creativiteit beweegt op vrijdagmiddag 6 november, maakt deel uit van de serie “Meesters der Creativiteit”. Deze sessies, waarbij we creativiteit vanuit een meer wetenschappelijke kant benaderen, worden georganiseerd in het kader van de Creatieve Beweging.

Andere themamiddagen zijn op 29 januari 2021 met Pieter Baay (Onderwijs124) en Bart van Rosmalen (HKU). De themamiddag op 21 mei 2021 wordt nog nader ingevuld.

Een dag samen nadenken en werken aan creativiteit. Han van der Meer zal zelf aan het woord zijn, maar ook in gesprek gaan met de deelnemers.

“Creativity is one of the vital 21st century skills”
In een interactieve werksessie gaan de deelnemers aan de slag om de inzichten en ideeën van De Meester te vertalen naar de eigen praktijk.

De middag start om 14 uur in het Innovatiehuis in ‘s-Hertogenbosch. Dit kan corona-proof tot 20 personen live plaatsvinden. Bij veel belangstelling wordt het wellicht een hybride bijeenkomst met online mogelijkheden.

Lees hiernaast hoe je kunt aanmelden voor deze interactieve Themamiddag in het Innovatiehuis in ‘s-Hertogenbosch.

Themasessie Creativiteit beweegt

Op vrijdagmiddag 6 november komt de eerste “Meester der Creativiteit” Han van der Meer naar het Innovatiehuis. Zijn specialisatie is management van innovatie en creativiteit.

Tijdens de themasessie zal Han van der Meer zijn boek “Road Map for Creative Problem Solving Techniques” bespreken en de eerste ideeën over KREANET en EACI met ons delen.

Han van der Meer is de oprichter van het bekende bureau Van der Meer& van Tilburg. Daarnaast is Han docent aan TUDelft en Lector bij Saxion. Hij schreef meer dan twintig boeken over innovatie en creativiteit. Met Katrina Heijne schreef hij het boek geschreven Road Map for Creative Problem Solving Techniques.

“Creativity is one of the vital 21st century skills”

Wil je ook met Han van der Meer aan het werk rond creativiteit, meld je dan aan. Vanwege de corona maatregelen kunnen er maar beperkt deelnemers live aanwezig zijn.

We starten om 14 uur, eindtijd ca. 17 uur. Jouw bijdrage voor de themamiddag is € 55,= incl. afsluitende netwerkborrel. Facultatief kun je ook deelnemen aan de lunch, kosten voor de hele middag vanaf 13 uur zijn dan € 70,=

Heb je interesse, dan kun je je aanmelden via de online databank of mail naar ellenelemans@cviweb.nl