Meesters der Creativiteit: “Creativiteit beweegt”

cviweb / Meesters der Creativiteit: “Creativiteit beweegt”

Meesters der Creativiteit : “Creativiteit beweegt”

met Han van der Meer, Katrina Heijne en Willemijn Brouwers

vrijdagmiddag 12 maart 2021 in Innovatiehuis te ‘s-Hertogenbosch (evt. online)

“Meesters der Creativiteit” met Han van der Meer, Katrina Heijne en Willemijn Brouwer

Deze themamiddag Creativiteit beweegt op vrijdagmiddag 12 maart 2021, maakt deel uit van de serie “Meesters der Creativiteit”. Deze sessies, waarbij we creativiteit vanuit een meer wetenschappelijke kant benaderen, worden georganiseerd in het kader van de Creatieve Beweging.

Tijdens deze middagen gaan de deelnemers kort met elkaar in gesprek na een kennismaking, is/zijn “De Meester(s)” aan het woord en ga je het geleerde vertalen naar jouw eigen praktijk. Elke middag start om 14 uur in het Innovatiehuis in ‘s-Hertogenbosch, hybride en/of online als de corona maatregelen dat noodzakelijk maken.

Andere themamiddagen “Meesters der Creativiteit” zijn:

  • op 29 januari 2021 met Pieter Baay (Onderwijs124) en Bart van Rosmalen (HKU) – Kringen maken bij Innovatie
  • op 21 mei 2021 met Jeroen Lutters (Artez) – De (onder)waarderling van d ecreatieve MBO’er : Over de taal van de rechterhersenhelft

Een dag samen nadenken en werken aan creativiteit. Han van der Meer zal zelf aan het woord zijn, maar ook in gesprek gaan met de deelnemers.

“Creativity is one of the vital 21st century skills”
In een interactieve werksessie gaan de deelnemers aan de slag om de inzichten en ideeën van De Meester te vertalen naar de eigen praktijk.

De vrijdagmiddag start om 14 uur in het Innovatiehuis in ‘s-Hertogenbosch. Dit kan corona-proof tot 20 personen live plaatsvinden. Bij meer belangstelling wordt het wellicht een hybride bijeenkomst met online mogelijkheden. Als dit noodzakelijk is vanwege de corona maatregelen, wordt de bijeenkomst geheel online gefaciliteerd.

Lees hiernaast hoe je kunt aanmelden voor deze interactieve Meesters der Creativiteit sessies.

Creativiteit beweegt

Op vrijdagmiddag 12 maart 2021 komt de “Meester der Creativiteit” Han van der Meer naar het Innovatiehuis (mits de corona maatregelen dit mogelijk maken, anders zullen we het online faciliteren). Zijn specialisatie is management van innovatie en creativiteit.

Tevens zullen Katrina Heijne en Willemijn Brouwer (TU Delft, beide president van EACI) een bijdrage leveren.

Tijdens de themasessie zal Han van der Meer zijn boek “Road Map for Creative Problem Solving Techniques” bespreken en de eerste ideeën over KREANET en EACI met ons delen.

Han van der Meer is de oprichter van het bekende bureau Van der Meer& van Tilburg. Daarnaast is Han docent aan TUDelft en Lector bij Saxion. Hij schreef meer dan twintig boeken over innovatie en creativiteit. Met Katrina Heijne schreef hij het boek geschreven Road Map for Creative Problem Solving Techniques.

“Creativity is one of the vital 21st century skills”

Wil je ook met Han van der Meer, Katrina en Willemijn aan het werk rond creativiteit, meld je dan aan. Vanwege de corona maatregelen kunnen er maar beperkt deelnemers live aanwezig zijn; als de corona maatregelen dit noodzakelijk maken, zullen we de bijeenkomst hybride of online faciliteren.

We starten om 14 uur, eindtijd ca. 17 uur. Jouw bijdrage voor de themamiddag is € 55,= incl. afsluitende netwerkborrel. Facultatief kun je voorafgaand aan de live bijeenkomst ook deelnemen aan de lunch, kosten voor de hele middag vanaf 13 uur zijn dan € 70,=

Heb je interesse, dan kun je je aanmelden via de online databank of mail naar ellenelemans@cviweb.nl