Themasessie Kringen maken bij Innovatie

cviweb / Themasessie Kringen maken bij Innovatie

Themasessie Meesters der Creativiteit

vrijdagmiddag 29 januari in Innovatiehuis ‘s-Hertogenbosch

Themamiddagen “Meesters der Creativiteit” met Pieter Baay en Bart van Rosmalen

Deze Themamiddag maakt deel uit van de serie “Meesters der Creativiteit”. Deze sessies, waarbij we creativiteit vanuit een meer wetenschappelijke kant benaderen, worden georganiseerd in het kader van de Creatieve Beweging.

Andere themamiddagen zijn op 6 november 2020 met Han van der Meer en op 21 mei 2021 wordt de derde sessie van een “Meester der Creativiteit” georganiseerd, waarmee we nog in overleg zijn.

In deze themasessie Kringen maken bij Innovatie gaan Pieter Baay (Onderwijs124) en Bart van Rosmalen (HKU) experimenteren met principes uit creatieve maakprocessen en deze toepassen op innovatie.

In een interactieve werksessie gaan de deelnemers aan de slag om het geleerde te verwerken en te vertalen naar de eigen praktijk.

Lees hiernaast hoe je kunt aanmelden voor deze Themamiddagen in het Innovatiehuis.

Themasessie Kringen maken bij innovatie

vrijdagmiddag 29 januari 2021 in Innovatiehuis te ‘s-Hertogenbosch

Hoe krijg je beweging en verbinding als je innoveert in het mbo?

Met Pieter Baay (initiatiefnemer van Onderwijs124) en Bart van Rosmalen (lector Kunst en Professionalisering HKU)

Creatieve maakprocessen inspireren ons hoe je innoveren persoonlijk maakt, samen maakt, kennis hieruit maakt en publiekelijk maakt. We ervaren daarbij de kracht van Maken, Vertellen en Spelen.

In de sessie experimenteren we met principes uit de creatieve maakprocessen en passen deze toe op innovatie in het mbo. Door samen te werken aan onze eigen praktijken, maken we de eerste kring in ieders verdere innovatieproces.

De sessie vindt plaats in het Innovatiehuis in ‘s-Hertogenbosch. We starten op vrijdagmiddag 29 januari om 14 uur, eindtijd ca. 17 uur. Jouw bijdrage voor de themamiddag is € 55,= incl. afsluitende netwerkborrel. Facultatief kun je ook deelnemen aan de lunch, kosten voor de hele middag vanaf 13 uur zijn dan € 70,=

Interesse, meld je aan via de online databank.