LRN21 Themamiddag “Lerarentekort, school als veilige haven”

cviweb / LRN21 Themamiddag “Lerarentekort, school als veilige haven”

LRN21 Themamiddag

“Lerarentekort, school als veilige haven”

vrijdagmiddag 12 april in Innovatiehuis ‘s-Hertogenbosch

 

 

 

Komend jaar gaat LRN21 samen met het Consortium voor Innovatie (CvI) een aantal thema-middagen organiseren rondom 21e eeuwse vaardigheden. Vanuit het netwerk LRN21 blijft het enorm belangrijk de ontwikkelingen samen met het bedrijfsleven te verkennen.

De LRN21 themamiddagen zullen plaatsvinden in het CvI Innovatiehuis. We starten met een netwerk lunch (op inschrijving) en sluiten de interactieve middag af met een informele netwerk borrel in de Huiskamer.

Voor jouw agenda

de LRN21 themamiddagen dit schooljaar:

> vrijdag 14 december 2018 – Wat verwacht het bedrijfsleven van 21e eeuwse vaardigheden

> vrijdag 15 februari 2019 – Managen van Eigenaarschap :

De eerdere data waren twee bijeenkomst vol inspiratie, inzichten én praktische handvatten; ontmoetingen en afsluitend ervaringen uitwisselen bij een bourgondische borrel. Nu nog op de agenda:

> vrijdag 12 april 2019 – Lerarentekort, school als veilige haven

De themamiddag begint om 13 uur en we sluiten om ca. 17 af met een informele netwerkborrel. Het is facultatief mogelijk om vooraf te lunchen met de sprekers en de andere deelnemers.

Het “Lerarentekort, school als veilige haven”

Tijdens de 3e LRN21 Themamiddag in CvI Innovatiehuis zal dagvoorzitter  Josée Bours een programma samenstellen rond het Thema “Lerarentekort” dat zeker actueel is.

De definitieve invulling van het programma van deze middag is nog in voorbereiding.  We zijn nog in gesprek met enkele andere workshopleider, wordt vervolgd…

Wil je bij voorbaat al aanmelden voor deze bijeenkomst vol inspiratie, inzichten én praktische handvatten, bijzondere ontmoetingen en afsluitend ervaringen uitwisselen bij een bourgondische borrel, dat kan.

We zien jou graag deze middag; aanmelden voor vrijdagmiddag 12 april in het Innovatiehuis is mogelijk via de online databank  

We starten om 13 uur, eindtijd ca. 17 uur. Jouw bijdrage voor de themamiddag is € 45,=. (Dit is inclusief de afsluitende netwerkborrel). Wil je vooraf mee lunchen met de sprekers dan betaal je € 60,= en ben je welkom vanaf 12 uur.