Themamiddag rond Podcast

cviweb / Themamiddag rond Podcast

Themamiddag rond Podcast in onderwijs

met Bjorn van Eeuwijk – podcast host bij Yuverta

vrijdagmiddag 12 april 2024 in het Innovatiehuis  te ‘s-Hertogenbosch

Themamiddag rond Podcast

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe je een podcast in kan zetten in je onderwijs of wil je dolgraag weten hoe een goede podcast in elkaar steekt?

Tijdens de themamiddag Podcast in het onderwijs, neemt podcast host Bjorn van Eeuwijk je mee in de wereld van podcasten en bespreekt met je de mogelijkheden van het gebruik van podcasts in het onderwijs. Daarnaast ga je zelf aan de slag om je eerste stappen te zetten in de wereld van het podcasten.

Tijdens Dé CVI Conferentie 2024 in Noordwijkerhout zal Bjorn bovendien een ‘podcast plein’ organiseren. Geef jij een workshop of MBO talk op Dé CVI Conferentie 2024, dan kun je tijdens deze middag alvast de eerste stappen zetten ter voorbereiding op jouw eigen podcast.

Bjorn van Eeuwijk is podcast host bij verschillende Yuverta podcasts. Daarnaast maakt hij al 10 jaar radio op lokale en landelijke radio. Zijn dag begint en eindigt met audio.

 

We gaan graag met jullie aan de slag op vrijdagmiddag 6 december 2023 in het Innovatiehuis in ‘s-Hertogenbosch.

Je kunt deze middag starten met een lunch; we sluiten af met een informele netwerkborrel in de Huiskamer van het Innovatiehuis.

Meld je aan voor deze Themamiddag in ‘s-Hertogenbosch op vrijdagmiddag 12 april 2024. Je kunt aanmelden via de online databank 

Innovatiehuis ‘s-Hertogenbosch, vrijdagmiddag 12 april 2024

Podcast in het onderwijs

Bjorn van Eeuwijk is podcast host bij verschillende Yuverta podcasts. Daarnaast maakt hij al 10 jaar radio op lokale en landelijke radio. Zijn dag begint en eindigt met audio.  Tijdens deze themamiddag neemt Bjorn je aan de hand mee door de wereld van podcasts.

Waar komt het fenomeen vandaan? Hoe zit een goede podcast in elkaar? Hoe kan ik dit inzetten in de les?

Al deze vragen worden beantwoord en daarnaast bespreekt hij met je de do’s en don’ts van het opnemen van een podcast en ga je zelf aan de slag om je eerste stappen te zetten op het gebied van podcasts.

Hij neemt zijn eigen apparatuur mee en helpt je de eerste stappen te zetten tijdens deze actieve werksessie.

De Themamiddag start om 13 uur, eindtijd ca. 17 uur. Jouw bijdrage voor deze themamiddag is € 55,= (inclusief de afsluitende netwerkborrel). Je kunt ook voorafgaand lunchen met de inleiders en deelnemers, dan betaal je € 70,= en ben je welkom vanaf 12 uur in het Innovatiehuis ‘s-Hertogenbosch. Je kunt aanmelden via de online databank