Presentatie klaar en mijn eerste post geplaatst.

cviweb / cviov2012  / Presentatie klaar en mijn eerste post geplaatst.

Presentatie klaar en mijn eerste post geplaatst.

Een tweetal dagen op het CVI congres, weg van je werkplek, is goed om even afstand te nemen. Reflecteren op je huidige wijze van werken, openstaan voor andermans ervaringen en denkbeelden. Echter voordat je weg kunt, dien je te zorgen dat je losse eindjes opgeruimd zijn. Als je dan weer “fris en fruitig” (geloof je het zelf…)  op vrijdag de toko binnen stapt dient het aantal acuut te maken acties minimaal te zijn.

De door Irma Rabelink en mijzelf te verzorgen presentatie staat nog steeds in de steigers. Er dient nog aardig wat aan te gebeuren. Binnen dezelfde ruimte zijn Hans Steneker en Noud Heuvelmans druk in de weer om hun presentatie met draken en koppen vorm te geven. Het is net of we in de Efteling vertoeven maar dan anders. Tussen de bedrijven door telefoontjes vanuit de diverse scholen. Deze gaan indien mogelijk voor, dit is namelijk de reden van ons bestaan. Aan het einde van de dag is, tussen de bedrijven door, de presentatie op orde. Irma had haar deel al eerder aangeleverd. Fijn! In onze presentatie nemen wij ieder mee in de relatie onderwijs- en systeeminrichting, aanpak implementatie en bereikte resultaten op gebied van informatievoorziening in onderwijs. Wat do’s en dont’s zorgen voor een mooie afsluiter.

Vreemd nummer belt; blijk ik Willem Karssenberg himself aan de lijn te hebben over een tweetal Bloggeraccounts. Eentje voor mij en eentje voor collega Karel Werschkull. Willem Karssenberg zal zijn zaakjes goed geregeld hebben. Top Willem! Morgen zullen we zoals we afgesproken hebben er ene op vatten!

Ga mijn koffertje pakken! Seeya all….

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.