Spectaculair onverwachts

cviweb / Geen categorie  / Spectaculair onverwachts

Spectaculair onverwachts

In plaats van een onverwacht spectaculaire slotact kreeg dé conferentie voor onderwijsvernieuwing en ICT een spectaculair onverwacht einde: Door een grote stroomstoring die een groot deel van Maastricht lamlegde viel ook in het Mecc overal tijdens de 6e workshopronde het licht uit!
Een aantal presentatoren liet zich daardoor niet uit het veld slaan en ging gewoon door met hun presentatie. Anderen die meer afhankelijk waren van stroom moesten echter noodgedwongen stoppen. Toen duidelijk werd dat de stroomstoring lang kon gaan duren moest de organisatie helaas het besluit nemen om de rest van de workshops te annuleren. Ook de afsluiting kon daardoor gen doorgang vinden. Een geweldige goedmaker was de geïmproviseerde voorstelling die ISH in de lobby ten beste gaf!

Gelukkig werd het besluit door de aanwezigen sportief opgevat. Iedereen begreep dat hier sprake was van overmacht. Het maakt de conferentie in Maastricht tot één om nooit meer te vergeten!
Graag willen we vanaf deze plek iedereen bedanken die deze conferentie tot een succes gemaakt heeft waarbij we in het bijzonder de leerlingen van Leeuwenborgh Opleidingen willen noemen!

Wat we anders in de slotsessie bekend gemaakt zouden hebben doen we nu vanaf deze plek:
De prijs voor de beste presentator is (op basis van de ingevulde evaluatieformulieren) met een overtuigende meerderheid van stemmen gegaan naar:
Lily Guyt van Leeuwenborgh Opleidingen voor haar presentatie 012 klankschalen.

Gastheer voor de volgende conferentie in 2010 wordt:
het Horizon College.

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.