Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT – Kultuer & Mienskip

cviweb / cviov2018  / Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT – Kultuer & Mienskip

Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT – Kultuer & Mienskip

Op woensdag 7 en donderdag 8 maart 2018 zal Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT plaatsvinden in Leeuwarden, tevens de culturele hoofdstad van 2018. Deze CvI Conferentie is dé plek bij uitstek om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en te inspireren. Het delen van innovatieve ideeën, unieke vernieuwende concepten en creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende uitdagingen, daar staat een CvI Conferentie bekend om. Ook dit jaar dagen de Friese gastcolleges en het CvI jou uit om een bijdrage te leveren.

KULTUER en MIENSKIP

Fryslân staat aan de vooravond van een bijzonder jaar. Een zinderend jaar met een indrukwekkend programma aan festivals, kunstprojecten, presentaties uit de wetenschap en heel veel activiteiten in Leeuwarden én andere steden en dorpen in de provincie. In 2018 is Leeuwarden de Culturele Hoofdstad van Europa.

De voorbereidingen van Dé CvI Conferentie zijn in volle gang. Onze onderwijsinstellingen hebben hierin een groot aandeel. Studenten en medewerkers zijn volop betrokken bij een groot scala aan projecten en organiseren ook zelf diverse culturele activiteiten. Kortom: geen beter jaar dan 2018 om collega’s uit te nodigen naar Leeuwarden te komen voor de CvI Conferentie.

Uiteraard staan deze dagen in teken van cultuur en gemeenschap. Of zoals de Friezen zeggen: Kultuer en Mienskip, de twee pijlers van Leeuwarden-Fryslân 2018. We hopen jullie te verwelkomen in dé Culturele Hoofdstad van Europa op 7 en 8 maart 2018.

Wij roepen de mbo instellingen op hun inspirerende voorbeelden te presenteren, zodat andere mbo scholen daarvan kunnen leren. Dien uiterlijk 10 november jouw presentatievoorstel in.

Je kunt ook al aanmelden voor Dé CvI Conferentie op 7 en 8 maart in Leeuwarden.

1 Comment
  • Een WordPress commentator
    14 augustus 2017 at 14:45

    Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.