Programma bekend van Kultuer & Mienskip

cviweb / cviov2018  / Programma bekend van Kultuer & Mienskip

Programma bekend van Kultuer & Mienskip

Op woensdag 7 en donderdag 8 maart 2018 zal Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2018 plaatsvinden in Leeuwarden, tevens de culturele hoofdstad van 2018. Gastcolleges zijn Friesland College, Nordwin College en ROC Friese Poort.

Fryslân staat aan de vooravond van een bijzonder jaar. Een zinderend jaar met een indrukwekkend programma aan festivals, kunstprojecten, presentaties uit de wetenschap en heel veel activiteiten in Leeuwarden én andere steden en dorpen in de provincie. In 2018 is Leeuwarden de Culturele Hoofdstad van Europa. Vandaar ook de keuze voor het thema van Dé Conferentie:

KULTUER en MIENSKIP

Het programma van Dé CvI Conferentie is inmiddels mooi gevuld door vrijwel alle ROC’s, AOC’s en Vakscholen, daarover binnenkort meer informatie op deze pagina. Later deze week wordt per post de ‘wervingsfolder’ verzonden met een overzicht van het ‘voor scholen, door scholen’ programma. Zodra het programma definitief is ingevuld, komt het digitaal beschikbaar via de CVI app.

De keynote’s van Dé CvI Conferentie: bij de Opening oa. Prof.Dr. Filip Dochy, in de parallelsessies oa. Inge Vossenaar (Ministerie OCW) en nog veel meer klinkende namen. Zie de website.

Dé Conferentie 2018 vindt plaats in de binnenstad van Leeuwarden, in Stadsschouwburg De Harmonie, De Neushoorn, Theater de Bres en het Fries Museum. Je kunt ook al aanmelden voor Dé CvI Conferentie op 7 en 8 maart in Leeuwarden via deze link.

1 Comment
  • Yolanda
    5 augustus 2018 at 19:34

    De wereld is gebaseerd op goede mensen en professionals

Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.