CvI Events App voor het #cviov programma

cviweb / cviov2018  / CvI Events App voor het #cviov programma

CvI Events App voor het #cviov programma

Het programma van Dé CvI Conferentie 2018 Kultuer & Mienskip is volledig digitaal beschikbaar via de CvI Events App, herkenbaar aan het CvI logo

De App geeft zowel van Dé CvI Conferentie als van het NIOC Congres Beleef ICT Onderwijs een overzicht van het programma.

Na het downloaden van de App moet je éénmalig inloggen met jouw emailadres (waarmee je bent aangemeld bij het CvI voor de conferentie), vervolgens een code invoeren, die je ontvangt in je mail, zodat je jouw persoonlijke profiel in de App kunt aanmaken. Hiermee kun je jouw persoonlijke programma maken en opslaan. Als je jouw profiel in de CvI App invult kun je een foto uploaden en communiceren met andere deelnemers aan Dé Conferentie.

Om naar Dé CvI Conferentie te gaan, klik je op AGENDA en kies je voor dit Evenement. Vervolgens zal de App het actuele programma downloaden.

Je komt nu in het digitale programmaoverzicht van Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2018, Kultuer & Mienksip. Je kunt zowel zoeken op titel, trefwoord als op Presentator of instelling. Als je jouw profiel hebt ingevuld, kun je ook aangeven of je wilt worden opgenomen in de deelnemerslijst.

Je kunt De CvI Events App downloaden:

voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eventoplanner.cvievents

 

voor iPhone (en iPad): https://itunes.apple.com/nl/app/cvievents/id1330133137&mt=8

 

Er is ook een webversie beschikbaar, zodat je ook op je pc het CvI programma kunt bekijken.

De webversie vind je op https://web.eventoplanner.com/cvi/.

Tijdens Dé Conferentie is het ‘open inloop’ in de workshopzalen. Vol = vol. Dus: maak je eigen programma via de App, zodat je niet voor een volle zaal staat op 7 en 8 maart!

En ben je presentator, dan kun je via de CvI Events App jouw workshop of MBO talk extra promoten door deze te delen via mail of sociale media. Dan ben je verzekerd van voldoende publiek.

Na afloop van Dé CvI Conferentie vind je in de CvI Events App het programma nog steeds terug via Agenda en “Afgelopen Events” (rechtsonderin) en kun je hier van veel workshops en keynote’s de link naar de PPT of website terugvinden. Staat jouw favoriete link er niet bij, mail dan naar ellenelemans at cviweb punt nl.

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.