Vergroot de interactie met je publiek!

cviweb / cviov2010  / Vergroot de interactie met je publiek!

Vergroot de interactie met je publiek!

Natuurlijk wil je de deelnemers zo goed mogelijk betrekken bij je presentatie. Dat kan door ze vragen te stellen of te laten stemmen over een aantal stellingen. Bij ja/nee vragen wil dat nog wel met hand opsteken, maar het wordt al lastiger wanneer je de keuze geeft uit meer antwoorden. Om dan zicht te houden op de stemming in de zaal is best lastig.

Als organisatie hebben de vraag gekregen of er tijdens de conferentie iets mogelijk is met stemkastjes. We hebben een Nederlands bedrijf gevonden dat een Powerpoint add-in heeft ontwikkeld waarmee het mogelijk wordt om vragen op te nemen in een presentatie waarop door deelnemers gestemd kan worden. Het mooie is dat de stemmen gelijk zichtbaar worden op de resultaat dia(‘s) binnen dezelfde presentatie!

Hieronder het aanbod dat dit bedrijf ons stuurde, speciaal afgestemd op onze conferentie:

Sendsteps biedt producten aan om evenementen op eenvoudige wijze interactiever, leuker en succesvoller te maken. Door het publiek zelf te betrekken bij de presentatie komt de boodschap pas echt goed over. Een van de meest gebruikte producten hiervoor is Send2vote.
Deze tool biedt het publiek de mogelijkheid om anoniem hun stem uit te brengen door gebruik van hun mobiele telefoon. Een stem kan heel eenvoudig uitgebracht worden via een SMS-bericht, Twitter of via (mobiel) internet. Alle stemmen worden automatisch geteld en – indien gewenst- direct getoond op het scherm in uw eigen PowerPoint presentatie, in mooie resultaatgrafieken. Het concept is eenvoudig, innovatief en betrouwbaar.

Send2vote..
• Maakt van de mobiele telefoon een stemkastje
• Integreert stemmen via SMS, Twitter en (mobiel) internet
• Is ontworpen voor PowerPoint en neemt de lay-out van uw presentatie over
• Maakt huur van dure stemkastjes overbodig
• Is eenvoudig te downloaden via internet en direct klaar voor gebruik

Voor de sprekers op Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT geldt de volgende aanbieding. Voor slechts €50 euro kunt u tijdens een dag gebruik maken van Send2vote.
Interesse? Stuur een email naar Sendsteps voor meer informatie. U ontvangt dan een uitgebreide handleiding voor het gebruik, de benodigde software en indien gewenst een activatiecode om uw stemsessie te kunnen starten tijdens de conferentie.
Via www.sendsteps.com kunt u de software van SMS2vote downloaden en gratis testen met maximaal 5 personen, om te kijken of dit iets voor u is. Bij deze versie is het helaas niet mogelijk om met Twitter en mobiel internet te stemmen.

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.