Willem Vermeend komt ook langs

cviweb / cviov2008  / Willem Vermeend komt ook langs
4 Comments
 • karin winters
  11 maart 2008 at 20:52

  als hij maar niet zo lang spreekt dat de eerste presentatie ronde te laat of niet van start gaat…..

 • Xtreme_Menu_Burgerschap
  17 maart 2008 at 18:29

  Karin je hebt vast gelijk. Ik kan helaas niet uit ervaring spreken. Maar ik zit in de 1e ronde met mijn presentatie en ik zou toch wel graag zien dat in mijn Hands_on ruimte iedereen opt ijd achter de cmputer zit, want daar gaan we aan het werk.

 • Ellen Elemans
  21 maart 2008 at 13:58

  Wat “op tijd beginnen” heeft de CvI conferentie gelukkig een goede naam : de presentatierondes beginnen gewoon volgens programma! Als een spreker bij de opening te lang van stof dreigt te zijn, lossen we dat binnen de opening wel op.

  Dus : maak je niet ongerust, je kunt op tijd starten!

 • Anoniem
  22 maart 2008 at 00:40

  Gewoon de stekker uit de versterker trekken.

  Vraag me af wat hij te vertellen heeft.

  Han Greven

Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.