Avondprogramma in Papendal

cviweb / cviov2012  / Avondprogramma in Papendal

Avondprogramma in Papendal

Schaken met Hans Bohm
Hans startte zijn carrière als schaakgrootmeester en ontwikkelde zich tot presentator, commentator en auteur. Hans was eind jaren 80 wereldrecordhouder simultaanschaken. Bekend van het panel van ’Ook dat nog’ en was hij de vaste commentator van schaakwedstrijden. In deze workshop schaken waarin zowel schaken geleerd wordt ( op ieder niveau) als interactief uitleg wordt gegeven over schaken en computers, vrouwen, kinderen, bedrijfsleven, logica, doping, gekte en nog wat andere zaken.

Papendal 4 + 5
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Theatergroep aan Z met de voorstelling “Geen Gezicht”
De voorstelling is geschreven vanuit interviews en naar aanleding van het boek ‘Mijn geloof en mijn geluk’.
Deze interviews zijn gehouden met *hlb en hetero jongeren en docenten van het MBO met verschillende culturele en religieuze achtergronden. In de voorstelling wordt aandacht besteed aan de verschillende situaties die voor MBO studenten herkenbaar zijn op school, in de beroepspraktijk en thuis.

Als je met mensen praat, leer je ze kennen
Als je niet met ze praat, leer je ze niet kennen
En wat je niet kent, boezemt je angst in
En wat je vreest, vernietig je

Zaal 8 + 9 Papendal
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

IT-Workz
Door de combinatie van beweegcorners met beweeggames creeër je beleving waardoor je vergeet dat je naast gamen ook aan het sporten bent. Beweeggames zijn interactieve spellen waarin deelnemers door te bewegen in de echte wereld een spel aansturen in de virtuele wereld. Maak je hoofd weer leeg na een hele dag inspirerende workshops en doe nieuwe energie op voor de dag van morgen.

Zaal 6 + 7 Papendal
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Theatersport
De grondlegger van theatersport is de Canadese dramadocent Keith Johnstone. Hij ontdekte dat zijn studenten ongeloofwaardig overkwamen op het podium door gebrek aan zelfvertrouwen. Hij liet ze improvisatieoefeningen doen, waardoor ze leerden om ongekunsteld zichzelf te zijn op het podium. Hieruit ontstond theatersport. Improviseren is populair. Wie herinnert zich niet de mateloos populaire Lama’s van BNN? En ook televisieprogramma’s zoals ‘De Vloer Op’ van Human en ‘Gelukkig, je bent er’ van RTL kunnen rekenen op hoge kijkcijfers. Het sportelement in theatersport komt op deze conferentie naar voren.

Zaal 2 + 3 Papendal
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Schaatsen
Vanavond om 20.00 uur start op de ijsbaan achter de hoofdlocatie van Papendal het Bureau ICE speed date/skate evenement! Op de schaats (of anders rond de ijsbaan) en onder het genot van een achtergrondmuziekje, glühwein en warme chocomelk ontmoet u uw mede congresgenoten. Bij het stoppen van de muziek wisselt u van partner. Zo kunt u in korte tijd contact leggen met velen op dit congres. En bijpraten met de mensen van Bureau ICE, over nieuwe ontwikkelingen. U komt toch ook!?

Papendal Achteringang buiten
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Beachvolleyballer Bram Ronnes
Wat had Bram nodig om de top te bereiken? Welke hoogte- en dieptepunten heft hij meegemaakt om zijn ambities te verwezenlijken en ten koste van wat gaat/ging dit allemaal? Bram zal dit omlijsten met sprekende voorbeelden uit zijn eigen carrière en van voorbeelden om hem heen.

zaal 14 Papendal

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.