Druk, druk, druk, maar morgen (en overmorgen) even niet!

cviweb / cviov2012  / Druk, druk, druk, maar morgen (en overmorgen) even niet!

Druk, druk, druk, maar morgen (en overmorgen) even niet!

Het was weer druk vandaag! Je herkent dat wel: Ondersteuning van clusters met de invoering van de onderwijsgids, onderzoek naar een alternatief voor onze huidige auteurssoftware, overleg over project “verhogen klantwaarde”, nog even Willem’s presentatie checken: de achtbaan van van de onderwijsinnovatie kent geen einde. Net als bij anderen komt bij mij het voorbereiden voor de CvI conferentie dan ook op het allerlaatst. En hoe moet je dan uit zoveel interessante workshops een keuze maken. En een beetje snel graag, want je wilt thuis ook nog even “sociaal” zijn.
Na een snelle scan heb ik gekozen voor een thematische benadering. Ik ga dit keer voor mobiele media, tablets (dus niet alleen iPads!!) cloudcomputing en streaming media. Aanstaande maandag hebben we al weer de tweede “Digitale speeltuin” bijeenkomst op ROC-Eindhoven met als thema “tablets”. Kan ik daar mooi rapporteren over de nieuwste landelijke ontwikkelingen.

Als CvI Blogger vast van plan om mijn wederwaardigheden via mijn (Android) tablet wereldkundig te maken. Maar ik had hem dit weekend aan zijn lot overgelaten en hij was leeg. Na het aansluiten van de lader begon hij meteen systeemsoftware te updaten. Net als ik had hij er zin in. Maar het schrijven van deze Blog viel me niet mee. Deze editor doet raar op mijn tablet. Benieuwd of dat ook geldt voor iPads. Ik zeul dus toch maar mijn goede oude laptop mee. Tot morgen! Ik zie uit naar de dag, maar ook naar dat biertje ‘s-avonds.

1 Comment
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.