Creatieve Beweging – activiteiten voor innovatieve collega’s

cviweb / Creatieve Beweging  / Creatieve Beweging – activiteiten voor innovatieve collega’s

Creatieve Beweging – activiteiten voor innovatieve collega’s

“Creatief denken is een mooie aanvulling op je gereedschapskist. Via creatieve technieken leer je op een andere manier naar problemen te kijken. Vastgelopen denkpatronen worden opgeschud en denkbeelden van allerlei typen collega’s worden creatief ververst. 

Een absolute aanrader voor alle mbo-collega’s die met veranderingen of innovaties bezig zijn.”

John Spierings, Manager Techniek bij ROC Nijmegen

Vanuit het CVI ontwikkelen we activiteiten voor de Creatieve Beweging – een innovatieve manier van denken en handelen – voor iedereen, ook voor jouw (onderwijs-)organisatie.

In het kader van de Creatieve Beweging hebben we diverse activiteiten in het nieuwe schooljaar gepland:

Op vrijdag 16 september Meester der Creativiteitsessies, met Prof. Catelijne van Middelkoop (SintLucas) en Drs. Nel Mostert (MCCIM) en een borrel voor iedereen die betrokken is bij de Creativiteitsbeweging.

Dit keer hebben we een speciale Meesters der Creativiteits dag op vrijdag 16 september in het Innovatiehuis in ‘s-Hertogenbosch, meer informatie elders op de website.

Nu deze dag creatief denken met benadering vanuit de wetenschap, twee sessies inclusief lunch en netwerkborrel met collega’s voor slechts € 95,=.  Aanmelden kan via de website of mail naar ellenelemans@cviweb.nl

DAT WIL JE NIET MISSEN

Kom met jouw team naar Festival der CreativiteitsOrde om vernieuwing in je werk / jullie organisatie mogelijk te maken; innovatieve methodes en creativiteit maken het mogelijk om in te spelen op de steeds sneller veranderende omgeving. Veranderingen vragen om innovatie. Wij bieden nieuwe manieren van denken en handelen, draagvlak realiseren binnen je team of school door middel van creatieve sessies.

Je kunt oa. inschrijven voor de tweedaagse Training Creatief Probleem oplossen, waarin je inzicht krijgt in creatief denken en praktische technieken leert. De training is er op gericht dat je het proces van creatief probleem oplossen zelf kunt toepassen in groepen en in je eigen werksituatie. Je leert patroon doorbrekend denken en een veelheid van ideeën en oplossingen te genereren. Zowel individueel als met groepen leer je het creatieve proces faciliteren.

Eigen uitdaging als oefenmateriaal
In het programma krijg je de gelegenheid om ideeën te genereren voor een eigen uitdaging of probleemstelling. Na twee dagen ga je naar huis met nieuwe inspiratie voor die uitdaging en een veelheid aan technieken.

Deelnemers van verschillende 12 MBO scholen hebben zich al aangemeld. Er zijn nog enkele plaatsen voor jou(w team), volg de link voor meer informatie en meld je (of jouw collega’s) aan. Of stuur een mail naar annemariehoevenaars@cviweb.nl voor overleg over de mogelijkheden.

Het festival krijgt een vervolg in Leuven in de vorm van de Werkplaats der CreativiteitsOrde. Daar maken we een combinatie van oefenen met proces van Creatief Probleem Oplossen en het toepassen op een echte casus in Leuven. Deze ‘werkplaats’ in Leuven is van woensdag 9 tot vrijdagochtend 11 november, meer informatie vind je via deze link. Er zijn nog enkele plaatsen, mail hiervoor naar annemariehoevenaars@cviweb.nl

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.