CVI op toer Den Haag – Winnaar beste MBO talk en terugblik

cviweb / Conferenties  / CVI op toer  / CVI op toer Den Haag – Winnaar beste MBO talk en terugblik

CVI op toer Den Haag – Winnaar beste MBO talk en terugblik

We hebben een winnaar

Tijdens CvI op Tour hebben we op woensdag 1 juni de hele dag kunnen luisteren naar inspirerende MBO Talks. Zowel in de ochtend als in de middag hebben de verschillende sprekers aandacht gevraagd voor een thema dat hen bezighoudt binnen het mbo. Dit alles met het doel om collega’s te informeren over en te enthousiasmeren voor thema’s als flexibilisering, intensivering van samenwerking, digitalisering en het perspectief van waaruit het beroepsonderwijs studenten tegemoet treedt.
Zoals bekend maken de deelnemers aan de MBO Talks kans op een prijs die beschikbaar wordt gesteld door het Consortium Beroepsonderwijs. Deze prijs behelst deelname aan het Festival der Creativiteitsorde in oktober op Terschelling of deelname aan de Werkplaats der CreativiteitsOrde in November in Leuven (B).

De jury, bestaande uit de gastheren van de MBO Talks John Spierings en Michel Wouters, hebben een keuze gemaakt.
Zonder iemand ook maar tekort te willen doen, hebben zij gekozen voor de Talk van Mehmet Simsek Toegepast psycholoog bij het Drenthe College:

Cultuursensitief onderwijs

Mehmet ging in op het perspectief van waaruit mensen een oordeel vellen. In een alsmaar groeiende multiculturele samenleving is het van groot belang om culturele verschillen te kunnen begrijpen en overbruggen om studenten met een migratieachtergrond te kunnen begeleiden en onderwijzen. Een belangrijk thema waarbij inzichten helpen om op een goede manier om te gaan met deze uitdaging.

We feliciteren Mehmet met deze prijs en danken alle sprekers voor hun inbreng. Met elkaar hebben we weer een fantastische dag beleefd.

 

 

 

Wil je terugkijken op het overige programma van CVI op toer met de MBO talks, impact sessies en WorldCafé sessies, klik dan op de afbeelding.

 

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.