De Dozen 2

cviweb / cviov2008  / De Dozen 2

De Dozen 2

de dozenTijdens de borrel van Kennisnet vroeg ik me al af of we pizza´s zouden krijgen, overal dozen.
Nu bleek dat het dozen om op te zitten zijn. Een soort van pak uw doos op en wandel. De dozen worden gebruikt in de wat kleinere presentatieruimtes.
Gisteren hadden Joël en ik zo´n sessie. Omdat we redelijk vroeg waren en mensen vanwege de volle presentaties ook eerder de ruimtes opzoeken, was het eigenlijk voor de presentatie al feest. Wat een grappen kun je maken over die dozen. De Do(o)scent zit. Wie wil er op mijn doos zittten, is deze doos nog vrij, mijn doos is gescheurd (ze zijn niet echt heel sterk). Onze presentatie werd al snel Pimp your doos toen we ook stiften vonden. Goed idee en natuurlijk staat er een lege doos in mijn hotelkamer. Trouwens voor het geval dat: ze zijn te koop…

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.