Eyetoy, Playstation en Groove

cviweb / cviov2006  / Eyetoy, Playstation en Groove

Eyetoy, Playstation en Groove


eyetoy
Video sent by webber

Vast onderdeel van de presentatie van Wim Veen vormt de show van een “echte” jongere (hij heeft een petje op) die interactief danst voor een tv met webcam. Hij maakt gebruik van een webcam die op de tv staat ( de Eyetoy) en die is aangesloten op een Playstation 2. Daarop draait dan het spelletje Groove en dit zorgt voor de synchronisatie tussen de beelden en de muziek.
Op een dergelijke manier zou je sommen moeten kunnen maken door de antwoorden uit de lucht te plukken…

3 Comments
 • Pierre
  16 april 2006 at 20:14

  Mooi dat je deze op video hebt staan. Ik vond het jammer dat hij er zo plichtsmatig stond te bewegen. Het straalde van hem af dat hij dit eigenlijk maar een saai trucje vond. Daar kon hij het (inmiddels?) ook veel te goed voor. Wim kan dat beter zelf doen (moet hij wel zijn jasje uit) of iemand uit de zaal halen. 😉

 • Coby Nauta
  18 april 2006 at 13:12

  Lijkt me een mooie actie om dit als “vermaak” op allerlei locaties aan te bieden naast tafeltennis.

  Coby

 • Jan Jacobs
  25 april 2006 at 07:25

  De suggestie om dit te combineren met sommen maken is terecht als het gaat om zoveel mogelijk goede antwoorden te verzamelen, liefst in een recordtijd. De meeste rekenproblemen hebben echter te maken met fundamenteel inzicht in de kwantitatieve wereld, geen getalbegrip, discalculie …. dat red je al springend niet!

  Jan Jacobs

Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.