Dé CVI Conferentie 2023

cviweb / Dé CVI Conferentie 2023

Dé CVI Conferentie 2023

31 mei en 1 juni 2023 in NH Koningshof – Veldhoven

Dé CVI Conferentie 2023

De CVI Conferentie – nieuwe stijl 

Nieuwe kans om innovatieve ideeën te delen en collega’s uit de MBO sector te ontmoeten. Kom elkaar inspireren!

Dé CVI Conferentie wordt georganiseerd door het Consortium voor Innovatie (CVI) voor de MBO sector.

In 2023 wordt Dé CVI Conferentie nieuwe stijl georganiseerd in NH Koningshof in Veldhoven.

Zoals het Innovatiehuis het hele jaar jouw team / school de kans biedt om jouw interne bijeenkomst te faciliteren, is dat ook tijdens Dé CVI Conferentie mogelijk.

Reserveer alvast een ruimte in Veldhoven om tijdens Dé CVI Conferentie ook jouw eigen thema’s met jouw team te agenderen. Ook deelnemers aanmelden is voor Dé CVI Conferentie is al mogelijk. Wij adviseren je graag over overnachtingsmogelijkheden.

In 2023 bieden we jullie weer Dé Grote CVI Conferentie aan om elkaar te ontmoeten, kennis te delen via interactieve sessies en Keynote’s en MBO talks te volgen. Naast de voor-scholen door-scholen sessies vanuit de MBO sector, kunnen ook de onderwijspartners uit de sector een bijdrage aan het programma leveren. Er is volop gelegenheid om kennis te delen, zowel halen als brengen, om te ontmoeten en te netwerken.

Dé CVI Conferentie 2023

onderwijsconferentie voor de MBO sector

op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni 2023

in NH Koningshof te Veldhoven

Het programma van Dé CVI Conferentie 2023 wordt wederom gevuld met jullie interactieve sessies en MBO talks. Je kunt vanaf nu een sessievoorstel indienen via de online databank, lees eerst de voorwaarden, of mail naar ellenelemans@cviweb.nl voor meer informatie.

Wil je verzekerd zijn van deelname voor jouw school, neem dan nu al een optie op het door jou gewenste aantal deelnemers, hiervoor kun je mailen naar annemariehoevenaars@cviweb.nl

Aanmelden en procedure

Meld je nu aan voor Dé CVI Conferentie 2023 via de online databank.

Dé CVI Conferentie 2023 vindt plaats in NH Koningshof te Veldhoven op 31 mei en 1 juni 2023.

Lees de voorwaarden en de spelregels hieronder en als je daarmee akkoord gaat, open je onze databank en kiest voor inloggen, dan kun je jouw sessie-voorstel indienen of je aanmelden als deelnemer.

Ben je nog niet bekend in onze online databank, kies dan voor optie 2 en laat je NAW gegevens achter,  je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief met de actuele activiteiten die we vanuit het CVI organiseren in het #Innovatiehuis of elders én natuurlijk het laatste nieuws over alle CVI activiteiten.

Optie 1. Je gegevens zijn bekend in de CVI databank

Je logt in met je e-mail adres en wachtwoord, vervolgens kun je jouw NAW gegevens controleren. Je krijgt in ieder geval de Nieuwsbrief en blijft op de hoogte van onze activiteiten. Zodra je ingelogd bent, kies je voor Dé CVI Conferentie de optie “meld je aan voor deze conferentie″ of “mijn sessie-voorstel indienen” in het menu. Als jouw sessie-voorstel wordt opgenomen in het programma, registreren we je automatisch als deelnemer aan de tweedaagse CVI Conferentie.

Wachtwoord kwijt? Klik op “help” bij het inlogscherm, je wachtwoord wordt per ommegaande naar het in de databank opgegeven e-mail adres toegestuurd.

Optie 2. Je gegevens zijn nog niet opgenomen in de CVI databank

Je kunt nog niet inloggen, omdat je gegevens niet bekend zijn. Via de knop INLOGGEN DATABANK  (hieronder op deze pagina) – kies voor REGISTREREN kun je, je eigen contactkaart aanmaken. Als je deze volledig ingevuld verstuurd hebt, wordt je wachtwoord naar het opgegeven e-mail adres toegestuurd.

Je bent dan automatisch ingeschreven voor de maillijst van het Consortium voor Innovatie en ontvangt de Nieuwsbrief. Ook kun je dan aanmelden voor Dé CVI Conferentie volgens Optie 1. of een sessie-voorstel indienen.

Mocht je support nodig hebben, kun je bellen met het Consortium voor Innovatie op telefoonnummer 073 – 7200932.

Niet duurder maar rijker

Het schappelijke investeringsbedrag voor twee dagen Dé CVI Conferentie 2023 bedraagt  € 550,= p.p. Voor dit bedrag kun je genieten van twee dagen inspirerende sessies, ontmoetingen met vakgenoten, veel netwerkmomenten, een lunchbuffet, koffie/thee/aperitief, een diner op woensdagavond en een verrassend avondprogramma. En vooral veel inspirerende ontmoetingen.

Annulering of wijziging

Registratiewijzigingen van je deelname bedraagt € 50,= per wijziging. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je tot 4 mei 2022 je deelname aan Dé CVI Conferentie uitsluitend schriftelijk annuleren. Wij berekenen dan € 100,= aan annuleringskosten. Na deze datum kun je niet meer annuleren en wordt de volledige volle prijs doorberekend. De conferentie gaat altijd door, lukt het niet live, dan organiseren we een online alternatief.

Dé CVI Conferentie 2023 op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni 2023

het voor-en-door-scholen programma wordt gevuld door MBO scholen en onderwijspartners uit het hele land

locatie: NH Koningshof te Veldhoven

Sessie-voorstel indienen

Indienen van sessie-voorstellen is mogelijk via de online databank.

Dit kan tot uiterlijk 14 oktober 2022.

Dé CVI Conferentie 2023 

Kennisdeling is één van de doelstellingen van het Consortium voor Innovatie. Hiervoor zoeken we inspirerende voorbeelden, waaruit de deelnemers aan een CvI activiteit kunnen kiezen. Voor het programma van Dé CVI Conferentie geldt dit natuurlijk ook!

Voor ons ‘voor scholen, door scholen’ programma tijdens Dé CVI Conferentie kun jij ook jouw kennis komen delen en een sessie-voorstel indienen voor een interactieve workshop en/of MBOtalk; tot 21 oktober 2022 kan dit via onze website. Heb je nog vragen hierover, mail naar ellenelemans@cviweb.nl voor de mogelijkheden.

Bij het indienen van jouw sessie-voorstel word je automatisch deelnemer aan Dé CVI Conferentie 2023 voor het schappelijke bedrag van € 550,= voor twee dagen  (incl. de mogelijkheid tot het volgen van andere sessies, veel netwerkmomenten, lunch, koffie en thee en diner & avondprogramma).

 

Procedure beoordeling voorstellen

Bij Dé CvI Conferentie worden de voorstellen beoordeeld op actualiteit en innovativiteit; het programma wordt ingevuld met thema’s, die bij de (MBO-)scholen en de onderwijspartners hoog op de (MBO / onderwijs) agenda staan.

Het Consortium voor Innovatie zal in samenspraak met de betrokken mbo scholen hierover beslissen. Het is verstandig om zo vroeg mogelijk jouw sessie-voorstel in te dienen, om meer kans te maken dat het opgenomen kan worden in het programma van Dé CVI Conferentie.

Tot 21 oktober 2022 kunnen sessie-voorstellen ingediend worden via de online databank. Lees ook de spelregels. Heb je vragen hierover? Mail naar ellenelemans@cviweb.nl

Partners van de CvI Conferentie 2020

Sponsormogelijkheden

Bekijk hier de verschillende sponsormogelijkheden

let op: dit was voor 2019 het overzicht – voor CVI op toer hebben we dit nog niet opgesteld. Mail ons voor de mogelijkheden.

Conferentietas ( vergeven )
Exposure: logo op de conferentietas, samen met CVI-logo
Insteken van documentatie materiaal.
Formaat: maximaal A4, aantal 6 pagina’s max. Het in te steken materiaal moet in één handeling in de tas. Conferentietas wordt aan iedere deelnemer van de conferentie uitgereikt.
€ 5.000,00 ( incl. conferentietas )

Folderinsteek
Insteken van documentatie materiaal. Formaat: maximaal A4
aantal 6 pagina’s max. Het in te steken materiaal moet in één handeling in de tas
€500,00

Keycords ( vergeven )
Keycords met opdruk. Keycords worden 3 weken voor de conferentie met toegangsbadge naar iedere deelnemer aan de conferentie toegestuurd.
Deelnemers zijn “verplicht “ badge te dragen tijdens conferentie.
€ 1.250,00 (excl. kosten keycords )

Waterflesjes
Plaatsen van bedrukte waterflesjes door de gehele conferentie locatie.
€ 850,00 ( excl. waterflesjes en verspreiding op de conferentie

 

Heb je zelf ideeën hoe je jouw bedrijf tijdens onze conferentie wilt profileren, neem dan contact op met Annemarie Hoevenaars

Programma

Het programma van Dé CVI Conferentie 2023 vult zich met bijdrages van (mbo-)scholen en de onderwijspartners. Actuele bijdrages vind je binnenkort hier op deze pagina.

Dinsdag Woensdag
inloop vanaf 08:30 uurinloop vanaf 08:30 uur
Opening 09:00 - 09:45 uurOpening 09:00 - 09:45 uur
sessies 1e ronde 10:00 – 12:00 uursessies 4e ronde 10:00 – 12:00 uur
lunchlunch
sessies 2e ronde 13:00 – 15:00 uursessies 5e ronde 13:00 – 15:00 uur
sessies 3e ronde 15:30 – 17:30 uursessies 6e ronde 15:30 – 17:30 uur
borrel 17:30 uurborrel 17:30 uur

Inhoudelijk programma wordt hier gecommuniceerd zodra er meer bekend is.

Het programma van de beide CVI op toer dagen in Apeldoorn vult zich met weer nieuwe interactieve sessies. Er zullen zowel impactsessies, World Café sessies als MBO talks worden gepland. Het is nu nog mogelijk om zelf een voorstel in te dienen voor CVI op toer – de 3e versie in Apeldoorn; daarvoor ga je naar deze pagina.

Natuurlijk kun je er op rekenen dat er weer een bijzonder interessant programma wordt samengesteld en je nu alvast aanmelden via deze link.

Terugblik eerdere versies van CVI op toer

Je kunt ter inspiratie terugkijken op het programma van Den Haag, de 2e versie van CVI op toer. Klik op onderstaande buttons voor meer informatie over de sprekers en details van het programma van de betreffende dag van CVI op toer in Den Haag.

Titels en sprekers op dinsdag 31 mei 2022 van de impactsessies en WorldCafé sessies Titels en sprekers op woensdag 1 juni 2022 van de impact sessie en de MBO talks

.

Victorie Boogie Woogie zaalWorld café sessie – diverse tafel onderwerpenPresentatoren
dinsdag 10:00 uGoed gesprek rond jouw onderwerp? Of schuif aan bij een collega, die een tafel leidt.Aangegeven bij de entree. Ook ruimte voor jouw thema.
dinsdag 13:00 uVoor en door scholen, naar modulaire (doorlopende) leerrouteIrma Rabelink, Harald Leeuwis (Stichting Consortium Beroepsonderwijs)
dinsdag 15:00 uJouw onderwerp? Je kunt ook aanschuiven bij een collega, die een tafel leidt.Kom ter plaatse een tafel leiden met jouw thema of vraagstelling.
woensdag 10:00 uSharing is caring! In gesprek over open leermiddelen.Menno de Waal (ROC van Amsterdam) en John Kromhout (Vista College) voor MBO Digitaal
woensdag 10:00 uLeidt een tafel met jouw thema in het WorldCafé, materiaal is beschikbaar. Of schuif aan bij een collega.Kom ter plaatse een tafel leiden met jouw thema of vraagstelling.
woensdag 13:00 uHet goede gesprek. Je kunt ook jouw thema inbrengen aan een WorldCafé tafel. Of schuif aan bij een collega.Kom ter plaatse een tafel leiden met jouw thema of vraagstelling.
Terugkijken naar het programma van CVI op toer in Emmen

De 1e versie van CVI op toer in Emmen was uitverkocht, de 1e dag van CVI op toer in Den Haag ook. Dit nieuwe, spannende next impactlevel evenement wil je niet missen, dus meld je alvast aan voor één of beide dagen.

Aanmelden als deelnemer 15 en 16 november in Apeldoorn is nu mogelijk. Wil je meer deelnemers van jouw school of instelling aanmelden, mail dan naar annemariehoevenaars@cviweb.nl

Volg ons op deze website en de sociale media; daar delen we het laatste nieuws over CVI op toer in Apeldoorn.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen met het laatste nieuws over CVI op TOER en andere activiteiten, die het Consortium voor Innovatie organiseert? Schrijf je dan in als geïnteresseerde in onze online databank. Als je daar je NAW gegevens achter laat, houden we je op de hoogte.

Keynotes 2020

Tijdens Dé CvI Conferentie 2020  …Steek je nek uit!

in Emmen waren de volgende keynote’s gepland

Alexander Minnaert

Rijksuniversiteit Groningen

Jim Stolze

Amsterdam Science Park

Tim Surma

Opening Keynote

Saskia van den Muijsenberg

Biomimicry NL

Bart van Rosmalen

Hogeschool Kunst Utrecht

Frank van Hout

MBO Raad

Janneke Voltman

SBB

Lammert Kamphuis

Afsluitende keynote

PreConferenties 2020

op de ochtend van dag 1 van Dé CVI Conferentie waren diverse PreConferenties

gepland in Emmen, voorafgaand aan Dé CvI Conferentie 2020.

Zoals een PreConferentie voor CvB-leden, Young MBO, BVMBO, Practoraten & Lectoren, MBOe Excellentie, Studentenraden en Creatieve Industrie.

Tijdens CVI op toer maken deze partijen met IMPACT SESSIES mogelijk deel uit van het programma.

PreConferentie over onderzoek

PreConferentie over onderzoek

zal in 2020 niet door gaan
Digitale brainstorm Young MBO

Digitale brainstorm Young MBO

woensdagavond 28 oktober 2020 - online
PreConferentie Studentenraden

PreConferentie Studentenraden

zal in 2020 niet doorgaan
BVMBO 'Samen sterk voor goed mbo'

BVMBO ‘Samen sterk voor goed mbo’

zal in 2020 niet door gaan
Online Excellentie Conferentie : Durf te delen!

Online Excellentie Conferentie : Durf te delen!

dinsdagochtend 27 oktober 2020 - online
Samen sterker in onderwijsinnovatie

Samen sterker in onderwijsinnovatie

dinsdagochtend 27 oktober 2020 - online