Dé CVI Conferentie 2023

cviweb / Dé CVI Conferentie 2023

Dé CVI Conferentie 2023

durf.   doe.   deel.

31 mei en 1 juni 2023 in NH Koningshof – Veldhoven

Dé CVI Conferentie 2023

De CVI Conferentie – durf.doe.deel. 

Durf  innovatieve ideeën te delen en collega’s uit de MBO sector te ontmoeten. Kom elkaar inspireren!

Dé CVI Conferentie wordt georganiseerd door het Consortium voor Innovatie (CVI) voor de MBO sector.

In 2023 wordt Dé CVI Conferentie  durf.doe.deel  georganiseerd in NH Koningshof in Veldhoven.

Zoals het Innovatiehuis het hele jaar jouw team / school de kans biedt om jouw interne bijeenkomst te faciliteren, is dat ook tijdens Dé CVI Conferentie mogelijk.

Durf: jouw innovatieve ideeën meenemen, durf jouw kennis te delen en kom netwerken.

Doe:  deelnemers aanmelden is voor Dé CVI Conferentie 2023 helaas niet meer mogelijk, we zijn uitverkocht. Noteer vast de data van CVI Conferentie 2024 in jouw agenda: 29 en 30 mei.

Deel: 19 MBO school komen in hun ‘eigen ruimte’ actuele thema’s delen tijdens Dé CVI Conferentie. Kom naar de interactieve sessies om jouw kennis te delen!

In 2023 organiseren we weer Dé Grote CVI Conferentie om elkaar te ontmoeten, kennis te delen via interactieve sessies en Keynote’s en MBO talks te volgen. Tijdens dé onderwijsconferentie voor de MBO sector durven mbo instellingen tijdens de voor-scholen door-scholen workshops en MBO talks hun best-practice te delen en kunnen ook de onderwijspartners uit de sector een bijdrage aan het programma leveren. Er is volop gelegenheid om kennis te delen, zowel halen als brengen, om te ontmoeten en te netwerken.

Dé CVI Conferentie 2023

durf . doe. deel

op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni 2023

in NH Koningshof te Veldhoven

Het programma van Dé CVI Conferentie 2023 is wederom gevuld met jullie interactieve sessies en MBO talks en diverse Keynote sessies. Bij de Opening zullen ook Minister Robbert Dijkgraaf (Ministerie van OCW) en Özcan Akyol een bijdrage leveren.

Heb je vragen over deelname voor jouw school, neem dan contact op met annemariehoevenaars@cviweb.nl

Aanmelden en procedure

Meld je nu aan voor Dé CVI Conferentie 2023 via de online databank.

Dé CVI Conferentie 2023 vindt plaats in NH Koningshof te Veldhoven op 31 mei en 1 juni 2023.

Lees de voorwaarden en de spelregels hieronder en als je daarmee akkoord gaat, open je onze online databank en kiest voor inloggen, dan kun je aanmelden als deelnemer. Je komt dan wel op de wachtlijst, want de CVI Conferentie is voor 2023 volledig UITVERKOCHT.

Noteer vast de data voor CVI 2024: die zal plaatsvinden op woensdag 29 mei en donderdag 30 mei 2024.

Ben je nog niet bekend in onze online databank, kies dan voor optie 2 en laat je NAW gegevens achter,  je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief met de actuele activiteiten die we vanuit het CVI organiseren in het #Innovatiehuis of elders én natuurlijk het laatste nieuws over alle CVI activiteiten.

durf . doe . deel .

Optie 1. Je gegevens zijn bekend in de CVI databank

Je logt in met je e-mail adres en wachtwoord, vervolgens kun je jouw NAW gegevens controleren. Je krijgt in ieder geval de Nieuwsbrief en blijft op de hoogte van onze activiteiten. Zodra je ingelogd bent, kies je voor Dé CVI Conferentie de optie “meld je aan voor deze conferentie″ (je komt dan op de wachtlijst voor CVI 2023) of “mijn sessie-voorstel indienen” in het menu. Als jouw sessie-voorstel wordt opgenomen in het programma, registreren we je automatisch als deelnemer aan de tweedaagse CVI Conferentie.

Wachtwoord kwijt? Klik op “help” bij het inlogscherm, je wachtwoord wordt per ommegaande naar het in de databank opgegeven e-mail adres toegestuurd.

Optie 2. Je gegevens zijn nog niet opgenomen in de CVI databank

Je kunt nog niet inloggen, omdat je gegevens niet bekend zijn. Via de knop INLOGGEN DATABANK  (hieronder op deze pagina) – kies voor REGISTREREN kun je, je eigen contactkaart aanmaken. Als je deze volledig ingevuld verstuurd hebt, wordt je wachtwoord naar het opgegeven e-mail adres toegestuurd.

Je bent dan automatisch ingeschreven voor de maillijst van het Consortium voor Innovatie en ontvangt de Nieuwsbrief. Ook kun je dan aanmelden voor Dé CVI Conferentie volgens Optie 1. of een sessie-voorstel indienen.

Mocht je support nodig hebben, kun je bellen met het Consortium voor Innovatie op telefoonnummer 073 – 7200932.

Niet duurder maar rijker

Het schappelijke investeringsbedrag voor twee dagen Dé CVI Conferentie 2023 bedraagt  € 550,= p.p. Voor dit bedrag kun je genieten van twee dagen inspirerende sessies, ontmoetingen met vakgenoten, veel netwerkmomenten, een lunchbuffet, koffie/thee/aperitief, een diner op woensdagavond en een verrassend avondprogramma. En vooral veel inspirerende ontmoetingen.

Annulering of wijziging

Registratiewijzigingen van je deelname bedraagt € 50,= per wijziging. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je tot 4 mei 2023 je deelname aan Dé CVI Conferentie uitsluitend schriftelijk annuleren. Wij berekenen dan € 100,= aan annuleringskosten. Na deze datum kun je niet meer annuleren en wordt de volledige volle prijs doorberekend. De conferentie gaat altijd door, lukt het niet live, dan organiseren we een online alternatief.

Dé CVI Conferentie 2023

durf.doe.deel.

woensdag 31 mei en donderdag 1 juni 2023

het voor-en-door-scholen programma is gevuld door MBO scholen en onderwijspartners uit het hele land

locatie: NH Koningshof te Veldhoven

Sessie-voorstel indienen

Indienen van sessie-voorstellen was mogelijk via de online databank.

Dit is momenteel niet meer mogelijk, het programma is gevuld. 

 

Dé CVI Conferentie 2023   durf. doe. deel.

Kennisdeling is één van de doelstellingen van het Consortium voor Innovatie. Hiervoor zoeken we inspirerende voorbeelden, waaruit de deelnemers aan een CvI activiteit kunnen kiezen. Voor het programma van Dé CVI Conferentie geldt dit natuurlijk ook!

Durf jij ook jouw kennis te komen delen in het ‘voor scholen, door scholen’ programma tijdens Dé CVI Conferentie 2023 en een sessie-voorstel in te dienen voor een interactieve workshop en/of MBOtalk; tot 18 november 2022 kon dit via onze website, momenteel vindt de beoordeling plaats. Heb je nog vragen hierover, mail naar ellenelemans@cviweb.nl voor de mogelijkheden.

Bij het indienen van jouw sessie-voorstel word je automatisch deelnemer aan Dé CVI Conferentie 2023 voor het schappelijke bedrag van € 550,= voor twee dagen  (incl. de mogelijkheid tot het volgen van andere sessies, veel netwerkmomenten, lunch, koffie en thee en diner & avondprogramma).

Dé CVI Conferentie 2024 zal plaatsvinden op woensdag 29 mei en donderdag 30 mei 2024. Zet dit alvast in jouw agenda!

Procedure beoordeling voorstellen

Bij Dé CvI Conferentie worden de voorstellen beoordeeld op actualiteit en innovativiteit; het programma wordt ingevuld met thema’s, die bij de (MBO-)scholen en de onderwijspartners hoog op de (MBO / onderwijs) agenda staan.

Het Consortium voor Innovatie zal in samenspraak met de betrokken mbo scholen hierover beslissen. Het is verstandig om zo vroeg mogelijk jouw sessie-voorstel in te dienen, om meer kans te maken dat het opgenomen kan worden in het programma van Dé CVI Conferentie.

Tot 18 november 2022 konden sessie-voorstellen ingediend worden via de online databank. Lees ook de spelregels. Inmiddels is het programma volledig ingevuld.

Je kunt wel alvast opteren voor een sessie bij Dé CVI Conferentie 2024, die op 29 en 30 mei 2024 zal gaan plaatsvinden. Heb je vragen hierover? Mail naar ellenelemans@cviweb.nl

Partners van de CvI Conferentie 2020

Sponsormogelijkheden

Bekijk hier de verschillende sponsormogelijkheden

let op: dit was voor 2019 het overzicht – voor CVI op toer hebben we dit nog niet opgesteld. Mail ons voor de mogelijkheden.

Conferentietas ( vergeven )
Exposure: logo op de conferentietas, samen met CVI-logo
Insteken van documentatie materiaal.
Formaat: maximaal A4, aantal 6 pagina’s max. Het in te steken materiaal moet in één handeling in de tas. Conferentietas wordt aan iedere deelnemer van de conferentie uitgereikt.
€ 5.000,00 ( incl. conferentietas )

Folderinsteek
Insteken van documentatie materiaal. Formaat: maximaal A4
aantal 6 pagina’s max. Het in te steken materiaal moet in één handeling in de tas
€500,00

Keycords ( vergeven )
Keycords met opdruk. Keycords worden 3 weken voor de conferentie met toegangsbadge naar iedere deelnemer aan de conferentie toegestuurd.
Deelnemers zijn “verplicht “ badge te dragen tijdens conferentie.
€ 1.250,00 (excl. kosten keycords )

Waterflesjes
Plaatsen van bedrukte waterflesjes door de gehele conferentie locatie.
€ 850,00 ( excl. waterflesjes en verspreiding op de conferentie

 

Heb je zelf ideeën hoe je jouw bedrijf tijdens onze conferentie wilt profileren, neem dan contact op met Annemarie Hoevenaars

Programma

Het programma van Dé CVI Conferentie 2023 is ingevuld met 210 workshops, 28 MBO talks en 14 keynotes door 55 scholen (mbo-)scholen en onderwijspartners. Klik op onderstaande afbeelding voor het programmaoverzicht. Vanaf april kun je in de CVI Event App jouw eigen persoonlijke programma maken.

Klik op de afbeelding en bekijk het hele programma. In het voor-scholen, door-scholen programma zijn meer dan 55 scholen en onderwijspartners vertegenwoordigd, die actuele thema’s presenteren tijdens interactieve worskhops, MBO talks en Keynote’s. Intussen wordt er hard gewerkt aan De CVI Event App, waarin je binnenkort jouw eigen programma kunt samenstellen voor jouw bezoek aan Dé CVI Conferentie.

Meer informatie over thema’s van de aangemelde sessievoorstellen, de thema’s van de ingediende voorstellen, vind je op een speciale pagina in de weblog. Lees daar ook wat presentatoren van de gecommitteerde scholen hopen tegen te komen.

De CVI Conferentie 2023 vindt plaats in NH Koningshof te Veldhoven op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni 2023. We zullen later deze maand het volledige programma beschikbaar stellen via de website en in de CVI Event App.

Robbert Dijkgraaf, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
Beeld: ©RVD – Valerie Kuypers en Martijn Beekman

Opening door Minister Dijkgraaf

Op woensdag 31 mei zal Minister Robert Dijkgraaf Dé CVI Conferentie komen openen.

PreConferenties

In de ochtend van woensdag 31 mei zullen PreConferenties worden georganiseerd, waarvoor je apart kunt aanmelden. Enkele voor bepaalde doelgroepen zoals CVB leden, studentenraden en YoungMBO collega’s en Facilitators.

Eén van de andere PreConferenties, waarvoor je nu al kunt aanmelden is:

Preconferentie Consortium Tools voor Teamleren – ‘Masteropgeleiden als aanjagers van onderzoekend werken in het mbo’

Meer informatie over PreConferenties en aanmelden via deze link.

Woensdag 31 mei 2023Donderdag 1 juni 2023
inloop vanaf 09:00 uurinloop vanaf 09:00 uur
PreConferenties* 9:30 – 12:00 uur4e sessieronde 09:30 – 10:30 uur
lunch5e sessieronde 10:45 – 11:45 uur
Opening 13:00 – 14:00 uurlunch
1e sessieronde 14:15 – 15:15 uur6e sessieronde 13:00 – 14:00 uur
2e sessieronde 15:30 – 16:30 uur7e sessieronde 14:15 – 15:15 uur
3e sessieronde 16:45 – 17:45 uurAfsluiting CVI 15:30 – 16:00 uur
Diner van 18:00 – 20:00 uurBorrel vanaf 16:00 uur
Avondprogramma vanaf 20:00 uur
durf . doe . deel .

Het programma van Dé CVI Conferentie 2023 is gevuld met jullie interactieve workshops en MBO talks naast keynote’s en veel ontmoetingskansen. Er zijn 18 ruimtes waar ‘gecommitteerde’ scholen hun workshopprogramma in aanbieden, 4 ruimtes voor het programma van de conferentiepartners en voor de overige scholen zijn er 50 tijdslots voor workshop, naast een programma van keynotes en MBO talks. Bekijk het programmaoverzicht alvast elders op onze website.

Of kom netwerken en genieten van het programma als deelnemer en meld je aan.

Het inhoudelijk programma van Dé CVI Conferentie wordt hier gecommuniceerd zodra er meer bekend is.

Titels en sprekers op dinsdag 31 mei 2022 van de impactsessies en WorldCafé sessies Titels en sprekers op woensdag 1 juni 2022 van de impact sessie en de MBO talks

.

Victorie Boogie Woogie zaalWorld café sessie – diverse tafel onderwerpenPresentatoren
dinsdag 10:00 uGoed gesprek rond jouw onderwerp? Of schuif aan bij een collega, die een tafel leidt.Aangegeven bij de entree. Ook ruimte voor jouw thema.
dinsdag 13:00 uVoor en door scholen, naar modulaire (doorlopende) leerrouteIrma Rabelink, Harald Leeuwis (Stichting Consortium Beroepsonderwijs)
dinsdag 15:00 uJouw onderwerp? Je kunt ook aanschuiven bij een collega, die een tafel leidt.Kom ter plaatse een tafel leiden met jouw thema of vraagstelling.
woensdag 10:00 uSharing is caring! In gesprek over open leermiddelen.Menno de Waal (ROC van Amsterdam) en John Kromhout (Vista College) voor MBO Digitaal
woensdag 10:00 uLeidt een tafel met jouw thema in het WorldCafé, materiaal is beschikbaar. Of schuif aan bij een collega.Kom ter plaatse een tafel leiden met jouw thema of vraagstelling.
woensdag 13:00 uHet goede gesprek. Je kunt ook jouw thema inbrengen aan een WorldCafé tafel. Of schuif aan bij een collega.Kom ter plaatse een tafel leiden met jouw thema of vraagstelling.
Terugkijken naar het programma van CVI op toer in Emmen

De 1e versie van CVI op toer in Emmen was uitverkocht, de 1e dag van CVI op toer in Den Haag ook. Dit nieuwe, spannende next impactlevel evenement wil je niet missen, dus meld je alvast aan voor één of beide dagen.

Aanmelden als deelnemer 15 en 16 november in Apeldoorn is nu mogelijk. Wil je meer deelnemers van jouw school of instelling aanmelden, mail dan naar annemariehoevenaars@cviweb.nl

Volg ons op deze website en de sociale media; daar delen we het laatste nieuws over CVI op toer in Apeldoorn.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen met het laatste nieuws over CVI op TOER en andere activiteiten, die het Consortium voor Innovatie organiseert? Schrijf je dan in als geïnteresseerde in onze online databank. Als je daar je NAW gegevens achter laat, houden we je op de hoogte.

Keynotes 2020

Tijdens Dé CvI Conferentie 2020  …Steek je nek uit!

in Emmen waren de volgende keynote’s gepland

Alexander Minnaert

Rijksuniversiteit Groningen

Jim Stolze

Amsterdam Science Park

Tim Surma

Opening Keynote

Saskia van den Muijsenberg

Biomimicry NL

Bart van Rosmalen

Hogeschool Kunst Utrecht

Frank van Hout

MBO Raad

Janneke Voltman

SBB

Lammert Kamphuis

Afsluitende keynote

PreConferenties 2023

op de ochtend van woensdag 31 mei voorafgaand aan Dé CVI Conferentie worden PreConferenties

gepland in Veldhoven, zoals een PreConferentie voor CvB-leden, Young MBO, Practoraten & Lectoren, Studentenraden.

Je kunt je apart aanmelden voor de PreConferenties (sommige alleen als je tot de doelgroep behoort).

Preconferentie voor Colleges van Bestuur

Preconferentie voor Colleges van Bestuur

woensdagochtend 31 mei in NH Koningshof te Veldhoven
Preconferentie voor Studentenraden

Preconferentie voor Studentenraden

woensdagochtend 31 mei in NH Koningshof te Veldhoven
Preconferentie Young MBO (tot 35 jaar)

Preconferentie Young MBO (tot 35 jaar)

woensdagochtend 31 mei in NH Koningshof te Veldhoven
Preconferentie voor facilitators in het MBO

Preconferentie voor facilitators in het MBO

woensdagochtend 31 mei in NH Koningshof te Veldhoven
Pre-conferentie Durven, doen, delen : wij laten zien dat het kan.

Pre-conferentie Durven, doen, delen : wij laten zien dat het kan.

woensdagochtend 31 mei in NH Koningshof te Veldhoven