CVI op toer – 2e versie in Den Haag

cviweb / Conferenties  / CVI op toer  / CVI op toer – 2e versie in Den Haag

CVI op toer – 2e versie in Den Haag

Vol = vol, meld je nu aan voor CVI op toer

de 2e versie in Den Haag!

CVI op toer
is een tweedaagse ‘voor scholen, door scholen’ activiteit, waarin tientallen sessies plaatsvinden, die vooral bepaald worden door de regionale strategische agenda, aangevuld met landelijke thema’s. Het programma is inmiddels mooi gevuld, zie de website.
Naast de Impact sessie, waarbij onderwerpeigenaren en facilitatoren de deelnemers aan het werk zetten rond een actueel thema, zullen ook de vertrouwde MBO talks, WorldCafé sessies en natuurlijk veel netwerk- en ontmoetingsmogelijkheden met collega’s uit de sector voorbij komen.

Deelnemers aanmelden
De volgende edities van CVI op toer zijn een mooie gelegenheid voor jouw MBO school om impact te maken en het podium te pakken! Ook als deelnemer kun je een actieve rol spelen in Den Haag of in Apeldoorn.

Er is in Den Haag (op 31 mei, 1 juni 2022) maar beperkt plaats voor deelnemers, dus meld je snel aan! Dat kan voor één of voor beide dagen.

De eerste dag (dinsdag 31 mei) staat in het teken van VO – MBO thema’s, zoals doorstroming, LOB, samenwerking en verbinding.

De tweede dag (1 juni) zal worden ingevuld met thema’s vanuit de gehele mbo sector, zoals Flexibilisering, Onderwijslogistiek, Examinering, Cultuursensitief Onderwijs, Onderwijsinnovatie en “Geluk is een werkwoord”.

Presentaties

Als jij (of jouw collega) een actieve rol wilt spelen in Den Haag, kun je een voorstel indienen voor een MBO-Talk :
een interessant verhaal, dat in 12 minuten wordt gepresenteerd in een soort TED achtige formule voor een groot publiek. Er is een mooie prijs beschikbaar voor de beste MBO Talk presentator.

Wacht niet te lang – Vol = vol; meld je nu aan voor

> CVI op toer –  Den Haag op 31 mei en/of 1 juni 2022

Voor het programma en alle informatie zie de informatie op de website:

Als je wilt aanmelden, volg je de procedure; je logt in en kiest voor de dag, die past bij jouw thema; vervolgens kun je aanmelden. Of we kunnen jou en je collega’s backoffice aanmelden, mail me gerust

Eindelijk weer live elkaar ontmoeten en samen aan de slag met je (MBO) collega’s in live werksessies.

 

Lees de uitnodiging ook online of scan de barcode voor het actuele programma.

Aanmelden van meerdere deelnemers van jouw school voor Den Haag of Apeldoorn (3e versie op 15-16 november) voor elk van de dagen is nu mogelijk.

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.