CVI op toer – 1e versie – De MBO talks

cviweb / Conferenties  / CVI op toer  / CVI op toer – 1e versie – De MBO talks

CVI op toer – 1e versie – De MBO talks

Winnaar beste MBO talk

De winnaar van de beste MBO talk is: Bjorn van Eeuwijk van Yuverta 

Bjorn heeft ons meegenomen in de mogelijkheden die een podcast heeft binnen het beroepsonderwijs met zijn MBO talk Podcast in je onderwijs organisatie – Bjorn van Eeuwijk.

Het rapport van de MBO talk gastheren John Spierings (ROC Nijmegen) en Michel Wouters (Consortium Beroepsonderwijs) van de MBO talks is als volgt:

Op 8 en 9 februari 2022 hebben we met elkaar weer kunnen genieten van een groot aantal MBO Talks tijdens CvI op toer – de 1e versie – in Emmen. Zoals gemeld hebben de presentatoren John Spierings en Michel Wouters zich gebogen over de vraag welke presentatie er met kop en schouders bovenuit heeft gestoken. Helaas moeten wij u melden dat we deze presentatie niet hebben kunnen aanwijzen. Dat wil overigens niet zeggen dat de deelnemers teleur hebben gesteld, integendeel: er waren juist verschillende presentaties die in niveau nauwelijks voor elkaar onder deden. De diversiteit was weer groot en de sprekers hebben zich geen moeite bespaard om hun onderwerp op een zo aantrekkelijk mogelijke wijze voor het voetlicht te brengen. Daarvoor alle lof en hulde.

Na uitvoerige afwegingen hebben we uiteindelijk een keuze gemaakt aan wie we de beloofde prijs toekennen. Dat doen we aan de persoon die de meeste afwisseling in zijn presentatie heeft aangebracht. Een goed verhaal gekoppeld aan een mooie multimediale verrijking.

De persoon die de door het Consortium Beroepsonderwijs beschikbaar gestelde prijs in ontvangst mag nemen is geworden: Bjorn van Eeuwijk van YuvertaBjorn heeft ons meegenomen in de mogelijkheden die een podcast heeft binnen het beroepsonderwijs.

Allen dank voor de MBO talks en Bjorn van harte proficiat met de prijs, deelname aan het Festival der CreativiteitsOrde op Terschelling of de Werkplaats der CreativiteitsOrde in Leuven (B). 

CVI op toer 1e versie – Emmen – 8 en 9 februari 2022

Wil je de PDF van een MBO talk downloaden – mits beschikbaar gemaakt door de presentator –  klik dan op de titel in de tabel van dinsdag:

TitelPresentator 1InstellingPresentator 2Instelling
Een digitaal competente organisatieJetske de VriesROC Friese Poort
Creativity: there's an app for that!Danny JeroenseCibap vakschool voor vormgeving
Studio Astrum - Onderwijsvideoproducties bij Astrum CollegeKevin WassinkROC A12
Innovatief Cybersecurity in het MBOHoite PrinsAlfa-college
Evaluatie app Friesland College: PDCA in de appPieterke DonkerbroekFriesland CollegeCarla van der LeijFriesland College
Leefbare Stad en KlimaatJoris van der GunYuverta
Edubadges: dé manier om talentontwikkeling te waarderen!Ron de GraafmboRijnlandWim SiemannAlbeda College
Interculturele communicatieMehmet SimsekDrenthe College
Best practices landelijk netwerk Niveau 2Michel BotmanHorizon CollegeSandra BeugelCINOP
Beroepsvitaliteit in beroepsopleidingen! (geen pdf beschikbaar)Patty VeenAlfa-college
Nieuwe professionals nodig in het Integraal Kind Centrum Kim NoteltiersAlfa-college
Zorg voor de toekomst: sturing op praktijkroutes in de zorg Karel KansECBO - Expertisecentrum BeroepsonderwijsBart Kleine DetersECBO - Expertisecentrum Beroepsonderwijs
Hoe de mindset van de kunstenaar gebruiken in ons huidige onderwijs en wat is daarvoor nodig?Jan-Daan WesthofAlfa-collegeTessie van den BrinkAlfa-college
Van bouw tot race: de eerst waterstofbootAstrid BoogersAlfa-collegeSolar V10 brochure
Banen van morgen, bestaan nu al in de datacentra!Adri MertensAlfa-collegeTim van der PloegAlfa-college
Nudging in het onderwijs - gedragsverandering bij studenten.Ester ScholtenECBO - Expertisecentrum BeroepsonderwijsRobert WeijersErasmus Universiteit Rotterdam

Wil je de PDF van een MBO talk downloaden – mits beschikbaar gemaakt door de presentator –  klik dan op de titel in de tabel van woensdag:

TitelPresentator 1InstellingPresentator 2Instelling
Waarom je niet, écht niet, met Studiedata moet gaan werken. JaapJan VroomDeltion College
Nieuwe leerweg VMBO, kansen voor het mbo?Gerie HaartmanROC Midden Nederland
Kom in FLOW met flexibel onderwijs.Astrid SchatMBO Utrecht
Edubadges: dé manier om talentontwikkeling te waarderen!Ron de GraafmboRijnlandAnneke van DijkDeltion College
Een persoonlijk verhaal over vluchten, sporten en de rol van een docentHabib KazemiAlfa-collegeHelaas uitgevallen wegens corona besmetting van de presentator
Podcast in je onderwijs organisatie.Bjorn van EeuwijkYuverta
Ontwikkelkracht zorgt voor beweging naar HIP onderwijsLars DuistermaatGraafschap College
LLO en flexibel inzetbare modules, er kan meer dan je denktEke BoestenClusius College

Het volledige programma van CVI op toer – de 1e versie, zoals dit plaatsvond in Emmen, kun je elders op onze website terugzien.

Heb jij ook de flyer in de post ontvangen? Met een eerste beeld (een aantal impact sessies) van het programma van CVI op toer – de 1e versie in Emmen.

Dit concept zal herhaald worden in Den Haag (31 mei en 1 juni) en in Apeldoorn (15 – 16 november 2022).

Eindelijk weer live elkaar ontmoeten en samen aan de slag met je (MBO) collega’s in live werksessies.

Waarom je CVI op toer niet wilt missen… Lees de flyer ook online!

CVI op toer, een iets kleinschaliger evenement dan je van het CVI gewend was, op drie locaties, de eerste versie op 8 en 9 februari 2022 in Emmen. Met interactieve bijeenkomsten, inspirerende energie gevende ontmoetingen, interactie in impact.

Voor mbo-professionals, voor iedereen die passievol werkt bij, ambitieus verbonden is aan of zich toekomstgericht betrokken voelt bij het mbo onderwijs in Nederland. In dat opzicht verschilt CVI op toer niet van Dé CVI Conferenties!

Het programma van de 1e versie kun je per dag bekijken, klik door op een titel voor de details hier op onze website. Of klik door op de afbeelding van de betreffende dag voor het gehele programma overzicht van CVI op toer – de 1e versie in Emmen.

Aanmelden voor Den Haag en Apeldoorn voor elk van de dagen is natuurlijk ook mogelijk, meer informatie vind je elders op onze website of meld je direct aan via de online databank.

Heb je nog vragen, stuur een mail naar info@cviweb.nl

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.