CVI op toer – 1e versie – meld je nu aan!

cviweb / Conferenties  / CVI op toer  / CVI op toer – 1e versie – meld je nu aan!

CVI op toer – 1e versie – meld je nu aan!

CVI op TOER 1e versie – Emmen – 8 en 9 februari 2022

Wie ga je zeker ontmoeten in Emmen – en waarom wil je deze CVI op TOER niet missen?

Wilfred Rubens (Adviseur ICT en leren)het wordt georganiseerd door het CVI dus dan weet je dat het goed is. Het is altijd inspirerend, een feestje en buiten de lijntjes kleuren is fijn.

Koen Vos (Opleidingsmanager ROC Friese Poort)Ik ben fan van de CVI bijeenkomsten, de beweging die het CVI in gang zet. Mensen meenemen in je eigen vraagstukken triggert! Sta open voor verbetervoorstellen uit onverwachte hoek; denkkracht en innovatiekennis inschaken. CVI is sterk in het bij elkaar brengen van deze “werelden”.

JaapJan Vroom (sr. Adviseur Onderwijsinnovatie)CVI is de enige die conferenties organiseert waarbij we in het MBO echt met deze materie aan de slag gaan, niet alleen theoretische presentaties. Ik zie bij CVI dingen voorbij komen, die ik direct in de onderwijspraktijk kan gebruiken.

Ben jij al aangemeld als deelnemer? Meer informatie over aanmelden als deelnemer vind je elders op onze website of meld je direct aan via de online databank.

Het programma vult zich inmiddels met bijdrages vanuit de gehele MBO sector. Zo zijn de Noordelijke MBO scholen zoals Drenthe College, Noorderpoort, Friesland College, ROC Friese poort en Alfa-college al goed vertegenwoordigd.

Ook vanuit andere MBO scholen zoals ROC A12, Cibap, ROC van Amsterdam, ROC Midden Nederland, Yuverta, MBO Rijnland, Albeda, Vista college, ROC A12, Deltion College en Horizon College zijn voorstellen voor sessies ingediend.

Bekijk het groeiende programma hier op onze website.*

Thema’s in het programma * wordt telkens geactualiseerd
#flexibel onderwijs #onderwijs video’s #creativiteit
#data ondersteunend onderwijs #inlcusie en diversiteit #App
#samenwerking bedrijven #veranderende samenleving #studie data
#excellentie #stagediscriminatie #learning analytics
#digitalisering #i-coaches #examenorganisatie
#nieuwe leerweg Zorg en Welzijn #doorlopende leerlijnen #educatieve cadeautjes
#zelfevaluatie #Ethical Hacking #tevredenheidsonderzoek
#leerstrategiën #innovatie #cybersecurity
#duurzame ontwikkelingsdoelen #multidisciplinaire projecten #interculturele communicatie
#klimaat #water #edubadges
#Burgerschap #Challenge-based onderwijs #duurzaamheid
#beroepsbeeld #niveau 2 #sectordoorsnijdend

Het delen van innovatieve ideeën, unieke vernieuwende concepten en creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende uitdagingen, dat blijft de kern van de CVI activiteiten. Tijdens CVI op TOER zijn er nieuwe vormen zoals de “impact sessie”, open-space sessies en andere verrassende sessie-vormen naast de bekende MBO talks en world café sessies. Ook sofa sessies, waarbij een groep zich in een informele setting kan verdiepen in een thema, zijn nieuw in het programma. Het nieuwe concept CVI op toer is dé kans om kennis te delen en collega’s uit de sector te ontmoeten en elkaar te inspireren, de 1e versie vindt plaats in Emmen op dinsdag 8 februari en woensdag 9 februari 2022.Het programma van 8 en 9 februari 2022 vult zich momenteel. Ook als jij vanuit jouw MBO school input wilt verzorgen, horen we dat graag; mail je voorstel gerust naar ellenelemans@cviweb.nl of voer jouw MBO talk in via de online databank.

Aanmelden als deelnemer voor elk van de dagen is natuurlijk ook mogelijk, meer informatie vind je elders op onze website of meld je direct aan via de online databank.

Heb je nog vragen, stuur een mail naar annemariehoevenaars@cviweb.nl

 

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.