CVI op toer – 1e versie

cviweb / Conferenties  / CVI op toer  / CVI op toer – 1e versie

CVI op toer – 1e versie

CVI op toer 2022 – 1e versie

Emmen – 8 en 9 februari 2022

Dit nieuwe concept voor de mbo sector is een initiatief van het CVI (Consortium voor Innovatie) en wordt in de 1e versie ingevuld in samenspraak met de Noordelijke mbo scholen.

Het nieuwe concept CVI op toer is dé kans om kennis te delen en collega’s uit de sector te ontmoeten en elkaar te inspireren, de 1e versie vindt plaats in Emmen op dinsdag 8 februari en woensdag 9 februari 2022.

Het delen van innovatieve ideeën, unieke vernieuwende concepten en creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende uitdagingen, dat blijft de kern van de CVI activiteiten. Tijdens CVI op TOER zijn er nieuwe vormen zoals de “impact sessie”, open-space sessies en andere verrassende sessie-vormen naast de bekende MBO talks en world café sessies. Ook sofa sessies, waarbij een groep zich in een informele setting kan verdiepen in een thema, zijn nieuw in het programma.

Het programma van 8 en 9 februari 2022 vult zich komende maanden, veel input komt vanuit de noordelijke mbo scholen Drenthe College,  Noorderpoort, Friesland College, ROC Friese Poort en Alfa-college. Ook als jij vanuit jouw MBO school input wilt verzorgen, horen we dat graag!

Aanmelden als deelnemer voor elk van de dagen is nu al mogelijk.

Meer informatie vind je elders op onze website

 

 

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.