CVI op toer – 2e versie

cviweb / CVI op toer – 2e versie

CVI op toer 2022 – de 2e versie

31 mei, 1 juni in Den Haag

een nieuw concept voor de MBO sector

een ontmoetingskans om samen te innoveren, inspireren, motiveren.

CVI op toer is een initiatief van het Consortium voor Innovatie (CVI) voor de MBO sector. De 1e versie van CVI op toer vond plaats in Emmen op dinsdag 8 en woensdag 9 februari 2022 . Het programma was ingevuld met interactieve sessies vanuit MBO scholen en partners van het CVI, zoals impact sessies, MBO talks en sofa sessies.

Voor de 2e versie is het nu mogelijk om sessievoorstellen in te dienen en je aan te melden als deelnemer voor één of beide CVI op toer dagen in Den Haag, bij ROC Mondriaan op de Koningin Marialaan. Lees hiernaast hoe je kunt aanmelden.

Dit schooljaar kun je nog deelnemen aan de tweede en derde versie van CVI op toer: 

  • 31 mei en 1 juni in Den Haag – CVI op toer – de 2e versie

Dat wil je niet missen! 

Het nieuwe concept CVI op toer is dé kans om kennis te delen en collega’s uit de sector te ontmoeten en elkaar te inspireren, de 1e versie vond plaats op 8 en 9 februari 2022 te Emmen (Atlas Theater). Ondanks alle RIVM maatregelen hebben ruim 500 collega’s uit de (MBO-)onderwijssector elkaar ontmoet en kennis gedeeld.

Het delen van innovatieve ideeën, unieke vernieuwende concepten en creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende uitdagingen, dat blijft de kern van de CVI activiteiten. Tijdens CVI op toer zijn er nieuwe vormen zoals de “impact sessie”*, open-space sessies en andere verrassende sessie-vormen naast de bekende MBO talks en world café sessies.

*bij een impact sessie ga je actief aan de slag met een actueel onderwerp in een creatieve sessie van 2 uur onder leiding van een facilitator.

Het programma van 31 mei en 1 juni 2022 wordt wederom gevuld met actieve sessies, naast ROC Mondriaan zullen in Den Haag de landelijke MBO scholen en onderwijspartners goed vertegenwoordigd zullen zijn. De eerste dag (dinsdag 31 mei) staat in het teken van VO – MBO thema’s, zoals doorstroming, samenwerking en verbinding. De tweede dag (1 juni) zal worden ingevuld met thema’s vanuit de gehele mbo sector.

Je kunt nu een sessievoorstel indienen via de online databank, lees eerst de voorwaarden, of mail naar ellenelemans@cviweb.nl voor meer informatie.

Aanmelden als deelnemer voor elk van de dagen is nu al mogelijk, lees hieronder verder.

Aanmelden en procedure

Aanmelden voor CVI op toer in Den Haag is mogelijk via de online databank.

Aanmeldingen voor 31 mei en 1 juni 2022 zijn los van elkaar mogelijk.

De eerste dag (dinsdag 31 mei) staat in het teken van VO – MBO thema’s, zoals doorstroming, samenwerking en verbinding.

De tweede dag (1 juni) zal worden ingevuld met thema’s vanuit de gehele mbo sector.

CVI op toer – de 2e versie – vindt plaats in Den Haag bij ROC Mondriaan.

Lees de voorwaarden en de spelregels hieronder en als je daarmee akkoord gaat, open je onze databank en kiest voor inloggen, dan kun je jouw sessie-voorstel indienen of je aanmelden als deelnemer.

Ben je nog niet bekend in onze online databank, kies dan voor optie 2 en laat je NAW gegevens achter,  je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief met de actuele activiteiten die we vanuit het CvI organiseren in het #Innovatiehuis of elders én natuurlijk het laatste nieuws over CVI op toer.

Optie 1. Je gegevens zijn bekend in de CVI databank

Je logt in met je e-mail adres en wachtwoord, vervolgens kun je jouw NAW gegevens controleren. Je krijgt in ieder geval de Nieuwsbrief en blijft op de hoogte van onze activiteiten. Zodra je ingelogd bent, kies je voor CVI op toer de optie “meld je aan voor deze conferentie″ of “mijn sessie-voorstel indienen” in het menu.

Wachtwoord kwijt? Klik op “help” bij het inlogscherm, je wachtwoord wordt per ommegaande naar het in de databank opgegeven e-mail adres toegestuurd.

Optie 2. Je gegevens zijn nog niet opgenomen in de CVI databank

Je kunt nog niet inloggen, omdat je gegevens niet bekend zijn. Via de knop INLOGGEN DATABANK  (hieronder op deze pagina) – kies voor REGISTREREN kun je, je eigen contactkaart aanmaken. Als je deze volledig ingevuld verstuurd hebt, wordt je wachtwoord naar het opgegeven e-mail adres toegestuurd.

Je bent dan automatisch ingeschreven voor de maillijst van het Consortium voor Innovatie en ontvangt de Nieuwsbrief. Ook kun je dan aanmelden voor CVI op toer volgens Optie 1. of een sessie-voorstel indienen.

Mocht je support nodig hebben, kun je bellen met het Consortium voor Innovatie op telefoonnummer 073 – 7200932.

Niet duurder maar rijker

Het schappelijke investeringsbedrag voor één dag CVI op toer bedraagt  € 195,= p.p. Voor dit bedrag kun je genieten van inspirerende sessies, ontmoetingen met vakgenoten en veel netwerkmoment en een lunchbuffet, koffie/thee/aperitief. En vooral veel inspirerende ontmoetingen.

Annulering of wijziging

Registratiewijzigingen van je deelname bedraagt € 35,= per wijziging. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je tot 1 mei 2022 je deelname aan CVI op toer – 2e versie uitsluitend schriftelijk annuleren. Wij berekenen dan € 75,= aan annuleringskosten. Na deze datum kun je niet meer annuleren en wordt de volledige volle prijs doorberekend.

2e versie van CVI op toer wordt georganiseerd in samenspraak met ROC Mondriaan

het programma wordt gevuld door MBO scholen en onderwijspartners uit het hele land

op 31 mei ook VO – MBO thema’s

Sessie-voorstel indienen

Indienen van sessie-voorstellen is mogelijk via de online databank.

Dit kan tot uiterlijk 29 april 2022.

CVI op toer – 2e versie – Den Haag

Kennisdeling is één van de doelstellingen van het Consortium voor Innovatie. Hiervoor zoeken we inspirerende voorbeelden, waaruit de deelnemers aan een CvI activiteit kunnen kiezen. Voor CVI op toer geldt dit natuurlijk ook!

Voor ons ‘voor scholen, door scholen’ programma tijdens CVI op toer – 2e versie 2022 in Den Haag kun jij ook jouw kennis komen delen en een sessie-voorstel indienen voor een “impact sessie” of MBOtalk, een tafel in een world café sessie; tot 29 april 2022 kan dit via onze website. Heb je nog vragen hierover, mail naar ellenelemans@cviweb.nl voor de mogelijkheden.

Bij het indienen van jouw sessie-voorstel word je automatisch deelnemer aan CVI op toer 2e versie 2022 voor het schappelijke bedrag van € 195,= per dag  (incl. de mogelijkheid tot het volgen van andere sessies, veel netwerkmomenten, lunch, koffie en thee). Wil je de andere dag ook deelnemen, dan dien je hiervoor apart op te geven.

 

Procedure beoordeling voorstellen

Zoals bij Dé CvI Conferentie een programmacommissie de voorstellen beoordeelde, dat is bij CVI op toer niet langer het geval. In overleg met ROC Mondriaan en de onderwijspartners wordt in eerste instantie het programma ingevuld met thema’s, die bij hen hoog op de agenda staan. De eerste dag (dinsdag 31 mei) staat in het teken van VO – MBO thema’s, zoals doorstroming, samenwerking en verbinding. De tweede dag (1 juni) zal worden ingevuld met thema’s vanuit de gehele mbo sector.

Het Consortium voor Innovatie zal in samenspraak met de betrokken mbo scholen hierover beslissen. Het is verstandig om zo vroeg mogelijk jouw sessie-voorstel in te dienen, om meer kans te maken dat het opgenomen kan worden in het programma van CVI op toer.

Tot 29 april 2022 kunnen sessie-voorstel ingediend worden via de online databank. Lees ook de spelregels. Heb je vragen hierover? Mail naar ellenelemans@cviweb.nl

Partners van de CvI Conferentie 2020

Sponsormogelijkheden

Bekijk hier de verschillende sponsormogelijkheden

let op: dit was voor 2019 het overzicht – voor CVI op toer hebben we dit nog niet opgesteld. Mail ons voor de mogelijkheden.

Conferentietas ( vergeven )
Exposure: logo op de conferentietas, samen met CVI-logo
Insteken van documentatie materiaal.
Formaat: maximaal A4, aantal 6 pagina’s max. Het in te steken materiaal moet in één handeling in de tas. Conferentietas wordt aan iedere deelnemer van de conferentie uitgereikt.
€ 5.000,00 ( incl. conferentietas )

Folderinsteek
Insteken van documentatie materiaal. Formaat: maximaal A4
aantal 6 pagina’s max. Het in te steken materiaal moet in één handeling in de tas
€500,00

Keycords ( vergeven )
Keycords met opdruk. Keycords worden 3 weken voor de conferentie met toegangsbadge naar iedere deelnemer aan de conferentie toegestuurd.
Deelnemers zijn “verplicht “ badge te dragen tijdens conferentie.
€ 1.250,00 (excl. kosten keycords )

Waterflesjes
Plaatsen van bedrukte waterflesjes door de gehele conferentie locatie.
€ 850,00 ( excl. waterflesjes en verspreiding op de conferentie

 

Heb je zelf ideeën hoe je jouw bedrijf tijdens onze conferentie wilt profileren, neem dan contact op met Annemarie Hoevenaars

Programma

Het programma van CVI op toer in Den Haag:

Dinsdag Woensdag
inloop vanaf 08:30 uurinloop vanaf 08:30 uur
Opening 09:00 - 09:45 uurOpening 09:00 - 09:45 uur
sessies 1e ronde 10:00 – 12:00 uursessies 4e ronde 10:00 – 12:00 uur
lunchlunch
sessies 2e ronde 13:00 – 15:00 uursessies 5e ronde 13:00 – 15:00 uur
sessies 3e ronde 15:30 – 17:30 uursessies 6e ronde 15:30 – 17:30 uur
borrel 17:30 uurborrel 17:30 uur

Het programma van de beide CVI op toer dagen in Den Haag vult zich met weer nieuwe interactieve sessies.

De eerste dag (dinsdag 31 mei) staat in het teken van VO – MBO thema’s, zoals doorstroming, samenwerking en verbinding. Voor sprekers en details klik op button van 31 mei.

De tweede dag (woensdag 1 juni) is ingevuld met thema’s vanuit de gehele mbo sector. Voor details en sprekers klik op de button van woensdag 1 juni.

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie over de sprekers en details van het programma van de betreffende dag.

Titels en sprekers op dinsdag 31 mei 2022 van de impactsessies WorldCafé sessies Titels en sprekers op woensdag 1 juni 2022 van de impact sessie en de MBO talks

Daarnaast vinden er World Café sessies plaats in de Victorie Boogie Woogie zaal – elke dag om 13:00 uur.

Victorie Boogie Woogie zaalWorld café sessie – diverse tafel onderwerpenPresentatoren
dinsdag 10:00 uGoed gesprek rond jouw onderwerp? Of schuif aan bij een collega, die een tafel leidt.Aangegeven bij de entree. Ook ruimte voor jouw thema.
dinsdag 13:00 uVoor en door scholen, naar modulaire (doorlopende) leerrouteIrma Rabelink, Harald Leeuwis (Stichting Consortium Beroepsonderwijs)
dinsdag 15:00 uJouw onderwerp? Je kunt ook aanschuiven bij een collega, die een tafel leidt.Kom ter plaatse een tafel leiden met jouw thema of vraagstelling.
woensdag 10:00 uSharing is caring! In gesprek over open leermiddelen.Menno de Waal (ROC van Amsterdam) en John Kromhout (Vista College) voor MBO Digitaal
woensdag 10:00 uLeidt een tafel met jouw thema in het WorldCafé, materiaal is beschikbaar. Of schuif aan bij een collega.Kom ter plaatse een tafel leiden met jouw thema of vraagstelling.
woensdag 13:00 uHet goede gesprek. Je kunt ook jouw thema inbrengen aan een WorldCafé tafel. Of schuif aan bij een collega.Kom ter plaatse een tafel leiden met jouw thema of vraagstelling.
Terugkijken naar het programma van CVI op toer in Emmen

De 1e versie van CVI op toer in Emmen was uitverkocht. Dit nieuwe, spannende next impactlevel evenement wil je niet missen, dus meld je alvast aan voor één of beide dagen.

Aanmelden als deelnemer voor 1 juni in Den Haag is nog mogelijk, dinsdag 31 mei is uitverkocht.

Volg ons op deze website en de sociale media; daar delen we het laatste nieuws over CVI op toer in Den Haag.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen met het laatste nieuws over CVI op TOER en andere activiteiten, die het Consortium voor Innovatie organiseert? Schrijf je dan in als geïnteresseerde in onze online databank. Als je daar je NAW gegevens achter laat, houden we je op de hoogte.

Keynotes 2020

Tijdens Dé CvI Conferentie 2020  …Steek je nek uit!

in Emmen waren de volgende keynote’s gepland

Alexander Minnaert

Rijksuniversiteit Groningen

Jim Stolze

Amsterdam Science Park

Tim Surma

Opening Keynote

Saskia van den Muijsenberg

Biomimicry NL

Bart van Rosmalen

Hogeschool Kunst Utrecht

Frank van Hout

MBO Raad

Janneke Voltman

SBB

Lammert Kamphuis

Afsluitende keynote

PreConferenties 2020

op de ochtend van dag 1 van Dé CVI Conferentie waren diverse PreConferenties

gepland in Emmen, voorafgaand aan Dé CvI Conferentie 2020.

Zoals een PreConferentie voor CvB-leden, Young MBO, BVMBO, Practoraten & Lectoren, MBOe Excellentie, Studentenraden en Creatieve Industrie.

Tijdens CVI op toer maken deze partijen met IMPACT SESSIES mogelijk deel uit van het programma.

PreConferentie over onderzoek

PreConferentie over onderzoek

zal in 2020 niet door gaan
Digitale brainstorm Young MBO

Digitale brainstorm Young MBO

woensdagavond 28 oktober 2020 - online
PreConferentie Studentenraden

PreConferentie Studentenraden

zal in 2020 niet doorgaan
BVMBO 'Samen sterk voor goed mbo'

BVMBO ‘Samen sterk voor goed mbo’

zal in 2020 niet door gaan
Online Excellentie Conferentie : Durf te delen!

Online Excellentie Conferentie : Durf te delen!

dinsdagochtend 27 oktober 2020 - online
Samen sterker in onderwijsinnovatie

Samen sterker in onderwijsinnovatie

dinsdagochtend 27 oktober 2020 - online