Inspiratiesessie Effectief online onderwijs

cviweb / Innovatiehuis  / Inspiratiesessie Effectief online onderwijs

Inspiratiesessie Effectief online onderwijs

Hoe kunnen we het (mbo-)onderwijs óók online actief, effectief en positief houden? Hoe behoud je de persoonlijke connectie?

Vanwege de corona maatregelen heeft het MBO onderwijs een verplichte online versie van zichzelf moeten ontwikkelen. Er zijn scholen, die heel snel professioneel kunnen schakelenen, docenten die heel ethousiast online werken en er zijn docenten, die hier meer moeite mee hebben.

Tijdens deze interactieve middag in het Innovatiehuis (zonodig online) bieden we een inspirerend programma aan. Na een kennismaking en algemene introductie rond het thema zullen drie sprekers het thema belichten vanuit hun (ervarings-) deskundigheid.

Wilfred Rubens deelt als expert-onderzoeker, zijn kennis over het effect van online-onderwijs, de cijfers achter het online lesgeven, om het online onderwijs in perspectief te kunnen zetten.

Conrad Berghoef, docent bij ROC Friese Poort, zal als ervaringsdeskundige(n) enkele studenten interviewen en zij geven hun mening over methodes en tips&trucs voor online lesgeven.

Rozemarijn Geelen reageert hierop met de do’s en don’t s in het online-onderwijs, deelt haar kennis over non-verbale communicatie en online werkvormen.

Natuurlijk kun je ook zelf bij de sprekers en studenten terecht met jouw vragen en ervaringen. Meer informatie vind je elders op de website, waar je ook kunt aanmelden voor deze inspiratiemiddag.

De middagen vinden plaats in het Innovatiehuis in ‘s-Hertogenbosch, uiteraard volledig corona proof. We starten om 14 uur, eindtijd ca. 17 uur. Jouw bijdrage voor de themamiddag is € 55,= incl. afsluitende netwerkborrel. Facultatief kun je ook deelnemen aan de lunch, kosten voor de hele middag vanaf 13 uur zijn dan € 70,=

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.