“Meesters der Creativiteit” sessies in Innovatiehuis

cviweb / Innovatiehuis  / “Meesters der Creativiteit” sessies in Innovatiehuis

“Meesters der Creativiteit” sessies in Innovatiehuis

In het kader van de Creativiteits beweging organiseren we dit schooljaar drie Themamiddagen waarin een “Meester der Creativiteit” vanuit een meer wetenschappelijke kant creativiteit zal benaderen. De “Meester der Creativiteit” zal zelf aan het woord zijn, maar ook in gesprek gaan met de deelnemers.

In een interactieve werksessie kun je als deelnemer aan de slag om het geleerde te vertalen naar de eigen praktijk.

Deze middagen zijn (uiteraard corona-proof) gepland in het Innovatiehuis te ‘s-Hertogenbosch op:

vrijdag 29 januari 2021 – Kringen maken bij Innovatie – met Pieter Baay (Onderwij124) en Bart van Rosmalen (HKU)

vrijdag 12 maart 2021 – Creativiteit beweegt – met Han van der Meer (TU Delft, Saxion), Katrina Heijne en Willemijn Brouwer (TU Delft en EACI)

vrijdag 21 mei 2021 – De (onder)waardering van de creatieve MBO’er : Over de taal van de rechterhersenhelft – met Jeroen Lutters (Artez)

De middagen vinden plaats in het Innovatiehuis in ‘s-Hertogenbosch, uiteraard volledig corona proof. We starten om 14 uur, eindtijd ca. 17 uur. Jouw bijdrage voor de themamiddag is € 55,= incl. afsluitende netwerkborrel. Facultatief kun je ook deelnemen aan de lunch, kosten voor de hele middag vanaf 13 uur zijn dan € 70,=

Wil je aanmelden voor één of meer werksessies, klik op de link achter de titel voor meer informatie of meld je direct aan via de online databank.

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.