Themamiddagen in Innovatiehuis ‘s-Hertogenbosch

cviweb / Innovatiehuis  / Themamiddagen in Innovatiehuis ‘s-Hertogenbosch
CvI Innovatiehuis

Themamiddagen in Innovatiehuis ‘s-Hertogenbosch

De themamiddagen in het Innovatiehuis in (centrum van) ‘s-Hertogenbosch staan bekend om hun informele sfeer. Mensen vanuit diverse organisaties komen met elkaar in contact, niet alleen ontmoet je collega’s van (MBO-)scholen, maar ook bedrijfsleven en onderwijsondersteunende organisaties zijn van de partij. vanuit diverse standpunten wordt er naar een actueel onderwerp gekeken en actief gediscussieerd.

Er is nog plaats bij de volgende Themamiddagen:

Helder denken over excellentie-onderwijs

Themasessie rond de Denkhulp Word Gewoon Excellent – met Anouk Mulder van De Argumentenfabriek en Leontien Kragten van ROC Midden Nederland.

donderdagmiddag 31 mei van 13 tot 16:30 uur Lees meer en meld je aan

 

Mediawijsheid als kennispraktijk op het snijvlak van beroepsmatig handelen en leren

Themamiddag met Paulo Moekotte en zijn team van Mediacollege Amsterdam, HMC vakschool en ROC van Amsterdam College West, waarbij ze graag in gesprek gaan met andere scholen rond het thema.

woensdagmiddag 20 juni van 13 tot 16:30 uur   Lees meer en meld je aan

 

Luisteren naar de student om je onderwijs te verbeteren, hoe dan?

Themamiddag met voorbeelden van “manier van luisteren” zoals HJGGV (dé verbetercyclus voor onderwijsteams) met Herman Post en “de leerKRACHT” instrumenten. Met Karin Winters en Merel van Rees (projectleider studentenparticipatie bij ROC Midden Nederland).

vrijdagmiddag 22 juni van 13 tot 16:30 uur     Lees meer en meld je aan

 

Voor alle themamiddagen in het Innovatiehuis geldt, dat je vooraf kunt lunchen met de sprekers en we de middag afsluiten met een informele netwerkborrel. Via de link krijg je meer informatie en kun je aanmelden voor deze activiteiten.

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.