We zijn gestart!

cviweb / cviov2018  / We zijn gestart!

We zijn gestart!

Ik was lekker op tijd aanwezig, dus voorkwam ik de rij bij het ophalen van de badges. Hoewel ik moet zeggen dat het ook deze keer weer een goed geoliede machine was. Bij voorbaat weer dank aan de organisatie en de organiserende scholen. Lunch, diner, bewegwijzering en behulpzame mensen in overvloed!

De opening was spectaculair uitgevoerd door studenten. Daarna een onderhoudend verhaal van Filip Dochy. Zijn gedachtegoed is hier te vinden. En in een andere blog al beschreven.

Na deze inhoudelijke speech iets luchtigers. Samen muziek maken. Met een app werden noten, ritme en toonsoort aangeleverd door de aanwezigen in de zaal. Ik vond het indrukwekkend en zag allerlei toepassingsmogelijkheden met groepen studenten. Het was ter plekke mogelijk te stemmen over volume, maar ook tempo etc. van de muziek die deze mannen ten gehore brachten. Van een muziekkenner naast me begreep ik in elk geval dat wat ze deden indrukwekkend was. EN knap interactief met het publiek.

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.