Dé CvI Conferentie 2020 STEEK JE NEK UIT voor Onderwijsvernieuwing & ICT

cviweb / Dé CvI Conferentie 2020 STEEK JE NEK UIT voor Onderwijsvernieuwing & ICT

Dé CvI Conferentie 2020 : STEEK JE NEK UIT

Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing & ICT

wordt vervolgd 2021

Dé CvI Conferentie voor Onderwijsvernieuwing & ICT 2020 zou plaatsvinden in Emmen op dinsdag 27 en woensdag 28 oktober (oorspronkelijke data 1 en 2 april). Helaas gaat dit niet door; wegens RIVM maatregelen en geluiden uit het onderwijs, dat voorlopig de aandacht binnen het onderwijs nodig is op andere terreinen.

Drenthe College is dit jaar het gastcollege en het thema is STEEK JE NEK UIT

 

Locatie voor Dé CvI Conferentie 2020 is de inspirerende omgeving van Wildlands en het Atlas Theater te Emmen.

Steek jij je nek uit? Wordt vervolgd 2021…

Ook dit jaar is Dé CvI Conferentie dé kans om kennis te delen en collega’s uit de sector te ontmoeten en elkaar te inspireren. Vanwege de corona-maatregelen hebben we de CvI Conferentie willen verplaatsen naar dinsdag 27 en woensdag 28 oktober 2020, vanwege de aanhoudende coronamaatregelen zijn we genoodzaakt het op deze data te annuleren. Wordt vervolgd, meer nieuws eind september 2020.

Het delen van innovatieve ideeën, unieke vernieuwende concepten en creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende uitdagingen, daar gaat het om bij Dé CvI Conferentie.

Het programma van 1 en 2 april wordt omgezet naar deze data en is inmiddels méér dan vol.

Aanmelden als deelnemer is op dit moment niet meer mogelijk voor Dé CvI Conferentie voor Onderwijsvernieuwing & ICT 2020. 

Aanmelden en procedure

Aanmelden voor Dé CvI Conferentie 2020 is mogelijk via de online databank; al kom je inmiddels op de wachtlijst: de CvI Conferentie is helemaal uitverkocht.

Aanmeldingen voor 1 en 2 april worden volledig overgezet naar de nieuwe data.

Dé CvI Conferentie voor Onderwijsvernieuwing&ICT vindt nu plaats op dinsdag 27 en woensdag 28 oktober 2020 in Emmen bij Wildlands en het Atlas Theater.

Lees de voorwaarden en de spelregels hieronder en als je daarmee akkoord gaat, open je onze databank en kiest voor inloggen, dan kun je een presentatievoorstel indienen of je aanmelden als deelnemer.
Ben je nog niet bekend in onze online databank, kies dan voor optie 2 en meld je aan, je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief met de actuele activiteiten die we vanuit het CvI organiseren in het #Innovatiehuis of elders
én natuurlijk het laatste nieuws over de komende CvI Conferentie 2020.

Thema voor deze CvI Conferentie is STEEK JE NEK UIT.

Optie 1. Je gegevens zijn bekend in de CVI databank

Je logt in met je e-mail adres en wachtwoord, vervolgens kun je jouw NAW gegevens controleren. Je krijgt in ieder geval de Nieuwsbrief en blijft op de hoogte van onze activiteiten. Zodra je ingelogd bent, kies je voor de optie “aanmelden Dé CvI Conferentie 2020″ of “dien jouw presentatievoorstel in” in het menu.

Wachtwoord kwijt? Klik op “help” bij het inlogscherm, je wachtwoord wordt per ommegaande naar het in de databank opgegeven e-mail adres toegestuurd.

Optie 2. Je gegevens zijn nog niet opgenomen in de CVI databank

Je kunt nog niet inloggen, omdat je gegevens niet bekend zijn. Via de link “klik dan hier” kun je, je eigen contactkaart aanmaken. Als je deze volledig ingevuld verstuurd hebt, wordt je wachtwoord naar het opgegeven e-mail adres toegestuurd.

Je bent dan automatisch ingeschreven voor de maillijst van het Consortium voor Innovatie. Ook kun je dan t.z.t. aanmelden voor Dé CvI Conferentie 2020 volgens Optie 1. of een presentatievoorstel indienen.

Mocht je support nodig hebben, kun je bellen met het Consortium voor Innovatie op telefoonnummer 073 – 7200932.

Niet duurder maar rijker

Het schappelijke investeringsbedrag voor deze tweedaagse conferentie bedraagt             € 430,= p.p. (excl. kamerovernachting). Voor dit bedrag kun je genieten van een dinerbuffet, lunchbuffet, koffie/thee/aperitief. Maar vooral veel inspirerende keynote, workshops, ontmoetingen met vakgenoten en veel netwerkmomenten.

Na aanmelding voor Dé CvI Conferentie kun je via ons een hotelovernachting* reserveren. Wij laten op dinsdagavond om ná het avondprogramma bussen rijden naar de via ons geboekte hotels. Je wordt dan op woensdagochtend weer naar de locatie in Emmen gebracht.

*jouw overnachting voor 1 april 2020 wordt automatisch verplaatst naar dinsdag 27 oktober

Annulering of wijziging

Registratiewijzigingen van je deelname bedraagt € 75,= per wijziging. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je tot 15 september 2020 je deelname aan de conferentie uitsluitend schriftelijk annuleren. Wij berekenen dan € 130,= aan annuleringskosten. Na deze datum kun je niet meer annuleren en wordt de volledige volle prijs doorberekend.

Door de corona-maatregel is Dé CvI Conferentie van 1 en 2 april verzet naar dinsdag 27 oktober en woensdag 28 oktober 2020. Alle bestaande aanmeldingen (en eventueel via ons geboekte hotelovernachtingen) zijn automatisch naar deze data verplaatst. Mocht je verhinderd zijn, dan mag er een plaatsvervanger gestuurd worden. Mail ons in dat geval met de gegevens.

Gastcollege

Gastcollege van Dé CvI Conferentie 2020, Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing & ICT  is :

Presentatievoorstel indienen

Indienen van presentatievoorstellen was mogelijk via de online databank.

Dit kon tot uiterlijk 11 november 2019.

Dé CvI Conferentie 2020 voor Onderwijsvernieuwing & ICT 

Kennisdeling is één van de doelstellingen van het Consortium voor Innovatie. Hiervoor zoeken we inspirerende voorbeelden, waaruit de deelnemers aan een CvI conferentie kunnen kiezen.

Voor ons ‘voor scholen, door scholen’ programma tijdens Dé CvI Conferentie 2020 voor Onderwijsvernieuwing & ICT, kon jij ook jouw kennis komen delen en een presentatie, workshop of MBOtalk indienen; tot 11 november 2019 was dit mogelijk via onze website. Je kunt HIER de uitnodiging (Call voor Proposal) downloaden. Heb je de deadline gemist, mail naar ellenelemans@cviweb.nl voor de mogelijkheden. Momenteel vindt de beoordeling plaats van de ingediende voorstellen.

Is jouw voorstel goedgekeurd door de programmacommissie, dan word je automatisch deelnemer aan Dé CvI Conferentie 2020 voor het schappelijke bedrag van € 430,=   (incl. lunch, diner, koffie en thee en veel netwerkmomenten, excl. overnachting). Hierover ontvang je in de loop van december per mail bericht.

 

Procedure beoordeling presentatievoorstellen

Momenteel loopt de laatste fase van de beoordeling van de vele ingediende voorstellen. Bij goedkeuring van jouw voorstel wordt het ingepland in één van de workshopvormen en opgenomen in het programma. Je wordt automatisch deelnemer aan Dé CvI Conferentie 2020. Je ontvangt in de loop van december hierover bericht.

De goedgekeurde voorstellen zijn vanaf januari 2020 terug te vinden in het interactieve programmaoverzicht (de CvI Event App), dat zal worden gecommuniceerd via onze website. Om als presentator zo actueel mogelijk te kunnen presenteren, krijg je nog tot begin februari 2020 de mogelijkheid de inhoud van jouw presentatievoorstel te actualiseren.

Tot 11 november 2019 kon je een presentatievoorstel indienen via de online databank. Lees ook de spelregels. Heb je vragen hierover? Mail naar ellenelemans @ cviweb.nl

Partners van de CvI Conferentie 2020

Sponsormogelijkheden

Bekijk hier de verschillende sponsormogelijkheden

Conferentietas ( vergeven )
Exposure: logo op de conferentietas, samen met CVI-logo
Insteken van documentatie materiaal.
Formaat: maximaal A4, aantal 6 pagina’s max. Het in te steken materiaal moet in één handeling in de tas. Conferentietas wordt aan iedere deelnemer van de conferentie uitgereikt.
€ 5.000,00 ( incl. conferentietas )

Folderinsteek
Insteken van documentatie materiaal. Formaat: maximaal A4
aantal 6 pagina’s max. Het in te steken materiaal moet in één handeling in de tas
€500,00

Keycords ( vergeven )
Keycords met opdruk. Keycords worden 3 weken voor de conferentie met toegangsbadge naar iedere deelnemer aan de conferentie toegestuurd.
Deelnemers zijn “verplicht “ badge te dragen tijdens conferentie.
€ 1.250,00 (excl. kosten keycords )

Waterflesjes
Plaatsen van bedrukte waterflesjes door de gehele conferentie locatie.
€ 850,00 ( excl. waterflesjes en verspreiding op de conferentie

 

Heb je zelf ideeën hoe je jouw bedrijf tijdens onze conferentie wilt profileren, neem dan contact op met Annemarie Hoevenaars

Programma

Het programma van Dé CvI Conferentie in Emmen, in Wildlands en het Atlas Theater:

Dinsdag 27 oktober 2020
vanaf 10.00 uur diverse PreConferenties, bijvoorbeeld voor CvB-leden, zie ook het overzicht verder op deze pagina.

lunch

plenaire opening

workshopronde 1   14:15 – 15:15 uur

workshopronde 2  15:30 – 16:30 uur

workshopronde 3   16:45 – 17:45 uur

dinerbuffet vanaf 18 uur

avondprogramma vanaf 20 uur in Wildlands

bussen naar hotels die bij het CvI geboekt zijn op vertoon van ‘busticket’

 

Woensdag 28 oktober 2020

bussen van hotels naar het Wildlands & Atlas Theater

workshopronde 4   09:30 – 10:30 uur

workshopronde 5   10:45 – 11:45 uur

lunch
workshopronde 6   13:00 – 14:00 uur

workshopronde 7   14:15 – 15:15 uur

plenaire afsluiting vanaf 15:30 uur

Het complete programma kun je bekijken via de CvI Event App.

De CvI Conferentie 2020, Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing & ICT wordt gevuld met een ‘voor scholen, door scholen’ programma van workshops, MBOtalks en lezingen. Onze ervaring is dat bijna alle MBO scholen een bijdrage indienen en ‘hun nek uitsteken’. Ook worden er een aantal keynotes geprogrammeerd.

In de loop van december zijn de eerste titels in het programma worden opgenomen. Vanaf dat moment komt het programma digitaal beschikbaar via de CvI Events App, herkenbaar aan het CvI logo.

De App geeft een overzicht van het (groeiende) programma. Je kunt voor jouw bezoek aan Dé CvI Conferentie jouw persoonlijke programma maken en opslaan, ook kun je zowel zoeken op titel, trefwoord als op presentator of  instelling. Een voorlopige opsomming van alle bijdrages vind je in de wervingsfolder.

 

Zoals je gewend bent zijn er in de ochtend voorafgaand aan Dé CvI Conferentie, dinsdagochtend 27 oktober 2020 verschillende PreConferenties, in ieder geval:

BVMBO –  titel van de PreConferentie: Samen sterk voor goed mbo. Zie ook www.bvmbo.nl
Young MBO ( alleen toegankelijk voor personen werkzaam in het MBO niet ouder dan 35 jaar )
Colleges van Bestuur ( alleen toegankelijk voor Colleges van Bestuur )
Preconferentie Excellentie: Durf te delen! Voor iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkeling van Excellentie

PreConferentie: Iedereen een InnovaTOR – probleemverkenning van gezamenlijke onderwijsinnovatie, ook voor practoren en lectoren.

Meer informatie over de PreConferenties : klik op het plaatje in het overzicht.

Voor PreConferenties moet je apart aangemeld zijn. Stuur een mail naar annemariehoevenaars @ cviweb.nl als je nu al wilt aanmelden.

Keynotes 2020

Tijdens Dé CvI Conferentie 2020  …Steek je nek uit!

in Emmen zijn de volgende keynote’s gepland

Alexander Minnaert

Rijksuniversiteit Groningen

Jim Stolze

Amsterdam Science Park

Tim Surma

Opening Keynote

Saskia van den Muijsenberg

Biomimicry NL

Bart van Rosmalen

Hogeschool Kunst Utrecht

Frank van Hout

MBO Raad

Janneke Voltman

SBB

Lammert Kamphuis

Afsluitende keynote

PreConferenties 2020

op dinsdagochtend 27 oktober 2020 zijn diverse PreConferenties

gepland in Emmen, voorafgaand aan Dé CvI Conferentie.

Zoals een PreConferentie voor CvB-leden, Young MBO, BVMBO, Practoraten & Lectoren, MBOe Excellentie, Studentenraden en Creatieve Industrie.

PreConferentie over onderzoek

PreConferentie over onderzoek

zal in 2020 niet door gaan
Digitale brainstorm Young MBO

Digitale brainstorm Young MBO

woensdagavond 28 oktober 2020 - online
PreConferentie Studentenraden

PreConferentie Studentenraden

zal in 2020 niet doorgaan
BVMBO 'Samen sterk voor goed mbo'

BVMBO ‘Samen sterk voor goed mbo’

zal in 2020 niet door gaan
Online Excellentie Conferentie : Durf te delen!

Online Excellentie Conferentie : Durf te delen!

dinsdagochtend 27 oktober 2020 - online
Samen sterker in onderwijsinnovatie

Samen sterker in onderwijsinnovatie

dinsdagochtend 27 oktober 2020 - online