Dé CvI Conferentie 2020 STEEK JE NEK UIT voor Onderwijsvernieuwing & ICT

cviweb / Dé CvI Conferentie 2020 STEEK JE NEK UIT voor Onderwijsvernieuwing & ICT

Dé CvI Conferentie 2020 : STEEK JE NEK UIT

Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing & ICT

Dé CvI Conferentie voor Onderwijsvernieuwing & ICT 2020 zal plaatsvinden in Emmen op 1 en 2 april.

Drenthe College is dit jaar het gastcollege en het thema is STEEK JE NEK UIT

 

Locatie voor Dé CvI Conferentie 2020 is de inspirerende omgeving van Wildlands en het Atlas Theater te Emmen.

Steek jij je nek uit?

Ook dit jaar is Dé CvI Conferentie dé kans om kennis te delen en collega’s uit de sector te ontmoeten en elkaar te inspireren.

Het delen van innovatieve ideeën, unieke vernieuwende concepten en creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende uitdagingen, daar gaat het om bij Dé CvI Conferentie.

Tot uiterlijk 11 november 2019 was het mogelijk om jouw “voor scholen, door scholen” presentatievoorstel in te dienen. Heb je deze deadline gemist, dan zijn er momenteel helaas geen mogelijkheden meer. Het programma is inmiddels méér dan vol.

Je kunt je wel aanmelden als deelnemer aan Dé CvI Conferentie voor Onderwijsvernieuwing & ICT op woensdag 1 en donderdag 2 april 2020 en een hotelovernachting reserveren (zolang deze nog via ons beschikbaar zijn).

Aanmelden en procedure

Aanmelden voor Dé CvI Conferentie 2020 is mogelijk via de online databank

Dé CvI Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT vindt plaats op 1 en 2 april 2020 in Emmen bij Wildlands en het Atlas Theater.

Lees de voorwaarden en de spelregels hieronder en als je daarmee akkoord gaat, open je onze databank en kiest voor inloggen, dan kun je een presentatievoorstel indienen of je aanmelden als deelnemer.
Ben je nog niet bekend in onze online databank, kies dan voor optie 2 en meld je aan, je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief met de actuele activiteiten die we vanuit het CvI organiseren in het #Innovatiehuis of elders
én natuurlijk het laatste nieuws over de komende CvI Conferentie 2020.

Thema voor deze CvI Conferentie is STEEK JE NEK UIT.

Optie 1. Je gegevens zijn bekend in de CVI databank

Je logt in met je e-mail adres en wachtwoord, vervolgens kun je jouw NAW gegevens controleren. Je krijgt in ieder geval de Nieuwsbrief en blijft op de hoogte van onze activiteiten. Zodra je ingelogd bent, kies je voor de optie “aanmelden Dé CvI Conferentie 2020″ of “dien jouw presentatievoorstel in” in het menu.

Wachtwoord kwijt? Klik op “help” bij het inlogscherm, je wachtwoord wordt per ommegaande naar het in de databank opgegeven e-mail adres toegestuurd.

Optie 2. Je gegevens zijn nog niet opgenomen in de CVI databank

Je kunt nog niet inloggen, omdat je gegevens niet bekend zijn. Via de link “klik dan hier” kun je, je eigen contactkaart aanmaken. Als je deze volledig ingevuld verstuurd hebt, wordt je wachtwoord naar het opgegeven e-mail adres toegestuurd.

Je bent dan automatisch ingeschreven voor de maillijst van het Consortium voor Innovatie. Ook kun je dan t.z.t. aanmelden voor Dé CvI Conferentie 2020 volgens Optie 1. of een presentatievoorstel indienen.

Mocht je support nodig hebben, kun je bellen met het Consortium voor Innovatie op telefoonnummer 073 – 7200932.

Niet duurder maar rijker

Het schappelijke investeringsbedrag voor deze tweedaagse conferentie bedraagt             € 430,= p.p. (excl. kamerovernachting). Voor dit bedrag kun je genieten van een dinerbuffet, lunchbuffet, koffie/thee/aperitief. Maar vooral veel inspirerende keynote, workshops, ontmoetingen met vakgenoten en veel netwerkmomenten.

Na aanmelding voor Dé CvI Conferentie kun je via ons een hotelovernachting reserveren. Wij laten op woensdagavond om ná het avondprogramma bussen rijden naar de via ons geboekte hotels. Je wordt dan op donderdagochtend weer naar de locatie in Emmen gebracht.

Annulering of wijziging

Registratiewijzigingen van je deelname bedraagt € 75,= per wijziging. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je tot 28 februari 2020 je deelname aan de conferentie uitsluitend schriftelijk annuleren. Wij berekenen dan € 175,= aan annuleringskosten. Na deze datum kun je niet meer annuleren en wordt de volledige volle prijs doorberekend.

Uiteraard is het altijd mogelijk een vervanger te sturen die in bezit is van jouw inschrijvingsbescheiden.

Gastcollege

Gastcollege van Dé CvI Conferentie 2020, Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing & ICT  is :

Presentatievoorstel indienen

Indienen van presentatievoorstellen is mogelijk via de online databank.

Dit kon tot uiterlijk 11 november 2019.

Dé CvI Conferentie 2020 voor Onderwijsvernieuwing & ICT 

Kennisdeling is één van de doelstellingen van het Consortium voor Innovatie. Hiervoor zoeken we inspirerende voorbeelden, waaruit de deelnemers aan een CvI conferentie kunnen kiezen.

Voor ons ‘voor scholen, door scholen’ programma tijdens Dé CvI Conferentie 2020 voor Onderwijsvernieuwing & ICT, kon jij ook jouw kennis komen delen en een presentatie, workshop of MBOtalk indienen; tot 11 november 2019 was dit mogelijk via onze website. Je kunt HIER de uitnodiging (Call voor Proposal) downloaden. Heb je de deadline gemist, mail naar ellenelemans@cviweb.nl voor de mogelijkheden. Momenteel vindt de beoordeling plaats van de ingediende voorstellen.

Is jouw voorstel goedgekeurd door de programmacommissie, dan word je automatisch deelnemer aan Dé CvI Conferentie 2020 voor het schappelijke bedrag van € 430,=   (incl. lunch, diner, koffie en thee en veel netwerkmomenten, excl. overnachting). Hierover ontvang je in de loop van december per mail bericht.

 

Procedure beoordeling presentatievoorstellen

Momenteel loopt de laatste fase van de beoordeling van de vele ingediende voorstellen. Bij goedkeuring van jouw voorstel wordt het ingepland in één van de workshopvormen en opgenomen in het programma. Je wordt automatisch deelnemer aan Dé CvI Conferentie 2020. Je ontvangt in de loop van december hierover bericht.

De goedgekeurde voorstellen zijn vanaf januari 2020 terug te vinden in het interactieve programmaoverzicht (de CvI Event App), dat zal worden gecommuniceerd via onze website. Om als presentator zo actueel mogelijk te kunnen presenteren, krijg je nog tot begin februari 2020 de mogelijkheid de inhoud van jouw presentatievoorstel te actualiseren.

Tot 11 november 2019 kon je een presentatievoorstel indienen via de online databank. Lees ook de spelregels. Heb je vragen hierover? Mail naar ellenelemans @ cviweb.nl

Partners van de CvI Conferentie 2020

Sponsormogelijkheden

Bekijk hier de verschillende sponsormogelijkheden

Conferentietas ( vergeven )
Exposure: logo op de conferentietas, samen met CVI-logo
Insteken van documentatie materiaal.
Formaat: maximaal A4, aantal 6 pagina’s max. Het in te steken materiaal moet in één handeling in de tas. Conferentietas wordt aan iedere deelnemer van de conferentie uitgereikt.
€ 5.000,00 ( incl. conferentietas )

Folderinsteek
Insteken van documentatie materiaal. Formaat: maximaal A4
aantal 6 pagina’s max. Het in te steken materiaal moet in één handeling in de tas
€500,00

Keycords ( vergeven )
Keycords met opdruk. Keycords worden 3 weken voor de conferentie met toegangsbadge naar iedere deelnemer aan de conferentie toegestuurd.
Deelnemers zijn “verplicht “ badge te dragen tijdens conferentie.
€ 1.250,00 (excl. kosten keycords )

Waterflesjes
Plaatsen van bedrukte waterflesjes door de gehele conferentie locatie.
€ 850,00 ( excl. waterflesjes en verspreiding op de conferentie

 

Heb je zelf ideeën hoe je jouw bedrijf tijdens onze conferentie wilt profileren, neem dan contact op met Annemarie Hoevenaars

Programma

Het programma van Dé CvI Conferentie in Emmen, in Wildlands en het Atlas Theater:

Woensdag 1 april
vanaf 10.00 uur diverse PreConferenties, bijvoorbeeld voor CvB-leden, zie ook het overzicht verder op deze pagina.

lunch

plenaire opening

workshopronde 1   14:15 – 15:15 uur

workshopronde 2  15:30 – 16:30 uur

workshopronde 3   16:45 – 17:45 uur

dinerbuffet vanaf 18 uur

avondprogramma vanaf 20 uur in Wildlands

bussen naar hotels die bij het CvI geboekt zijn op vertoon van ‘busticket’

 

Donderdag 2 april

bussen van hotels naar het Wildlands & Atlas Theater

workshopronde 4   09:30 – 10:30 uur

workshopronde 5   10:45 – 11:45 uur

lunch
workshopronde 6   13:00 – 14:00 uur

workshopronde 7   14:15 – 15:15 uur

plenaire afsluiting vanaf 15:30 uur

Het complete programma wordt t.z.t. gecommuniceerd via de CvI Event App.

De CvI Conferentie 2020, Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing & ICT wordt gevuld met een ‘voor scholen, door scholen’ programma van workshops, MBOtalks en lezingen. Onze ervaring is dat bijna alle MBO scholen een bijdrage indienen en ‘hun nek uitsteken’. Ook worden er een aantal keynotes geprogrammeerd.

In de loop van december zullen de eerste titels in het programma worden opgenomen. Vanaf dat moment komt het programma digitaal beschikbaar via de CvI Events App, herkenbaar aan het CvI logo.

De App geeft een overzicht van het (groeiende) programma. Je kunt voor jouw bezoek aan Dé CvI Conferentie jouw persoonlijke programma maken en opslaan, ook kun je zowel zoeken op titel, trefwoord als op presentator of  instelling. Een voorlopige opsomming van alle bijdrages vind je in de wervingsfolder.

 

 

 

Zoals je gewend bent zijn er in de ochtend voorafgaand aan Dé CvI Conferentie, woensdagochtend 1 april, verschillende PreConferenties, in ieder geval:

Practoren en Lectoren  – evenals in 2019: … een vaste plek voor onderzoek in en door het mbo. Klik op de link voor meer informatie
BVMBO –  titel van de PreConferentie: Samen sterk voor goed mbo. Zie ook www.bvmbo.nl
Young MBO ( alleen toegankelijk voor personen werkzaam in het MBO niet ouder dan 35 jaar )
Colleges van Bestuur ( alleen toegankelijk voor Colleges van Bestuur )
Preconferentie Excellentie: Durf te delen! Voor iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkeling van Excellentie

Meer informatie over de PreConferenties volgt binnenkort.

Voor PreConferenties moet je apart aangemeld zijn. Stuur een mail naar annemariehoevenaars @ cviweb.nl als je nu al wilt aanmelden.

Keynotes 2019

Tijdens Dé CvI Conferentie 2019  …een zee aan mogelijkheden

in Den Haag waren de volgende keynote’s gepland

Op dit moment zijn de keynote’s voor Dé CvI Conferentie 2020 nog niet bekend.

Janneke de Bijl

Afsluitende keynote

Roos Vonk

Opening Keynote

Ingrid van Engelshoven

Opening Avondprogramma

Michael van de Wetering

Frans Nauta

Ton Heerts

Eva de Leeuw

Lammert Kamphuis

Henk Steenhuis

Inge Vossenaar

Opening Keynote

Huub Dekkers

Heleentje Swart

Hans Schnitzler

Pierre Heijnen

Hannie Vlug

Diane Janknegt

Astrid Elburg

PreConferenties 2020

op woensdagochtend 1 april 2020 vinden weer diverse PreConferenties

plaats in Emmen, voorafgaand aan Dé CvI Conferentie.

Zoals een PreConferentie voor CvB-leden, Young MBO, BVMBO, Practoraten & Lectoren, MBOe Excellentie, Studentenraden en Creatieve Industrie.

PreConferentie over onderzoek

PreConferentie over onderzoek

woensdagochtend 1 april 2020
Young MBO

Young MBO

woensdagochtend 1 april 2020
PreConferentie Studentenraden

PreConferentie Studentenraden

woensdagochtend 1 april 2020
BVMBO 'Samen sterk voor goed mbo'

BVMBO ‘Samen sterk voor goed mbo’

woensdagochtend 1 april 2020
PreConferentie Excellentie

PreConferentie Excellentie

woensdagochtend 1 april 2020
PreConferentie: Iedereen een InnovaTOR

PreConferentie: Iedereen een InnovaTOR

woensdagochtend 1 april 2020