Arjen Barink

cviweb / Arjen Barink

Volgt

Het onbekende brengt een spannende maar aangename onzekerheid met zich mee. Met het onverwachte kan ik goed omgaan. Als facilitator bij de Academy van Yuverta creëer ik een omgeving waar samenwerking en verbinding centraal staan. Ik geloof sterk in het werken vanuit verbinding, waarbij het bouwen van betekenisvolle relaties bijdraagt aan zowel persoonlijke als professionele groei. Plezier in wat we doen is een essentiële waarde voor mij; ik ben ervan overtuigd dat het vinden van vreugde in ons werk niet alleen leidt tot  betere resultaten maar ook tot een meer positieve werkomgeving.

Team

Festival der Creativiteit bestaat uit 2-daagse training Creatief Probleem Oplossen (Addy – Judith, Paul Peter – Erik op den Berg geven geheel in hun eigen stijl COP).
Je krijgt inzicht in creatief denken en leert praktische technieken.
De training is er op gericht dat je het proces van creatief probleem oplossen zelf kunt toepassen in groepen en in je eigen werksituatie.
Je leert patroon doorbrekend denken en een veelheid van ideeën en oplossingen te genereren. Zowel individueel als met groepen.

Registeren?

Stuur een mail naar Annemarie Hoevenaars