Als je doet wat je altijd deed, Krijg je wat je altijd kreeg. Er is een grote roep om meer creativiteit. Het wordt genoemd als een van de belangrijkste 21’ste -eeuwse vaardigheden. De urgentie wordt door bedrijfsleven en wetenschap aangegeven. ‘Creativiteit is een hot topic in onderwijs, organisaties en ministeries. Het is een onderwerp waar we eigenlijk niet omheen kunnen, toch is er relatief weinig aandacht voor een andere manier van leren denken en omgaan met bestaande kennis’, aldus psychologe Simone Ritter .

Annemarie Hoevenaars-van Leeuwen

Organisator die werkt met het motto: “organiseren en creëren met liefde en aandacht”

Annemarie Hoevenaars heeft daarin een heel eigen stijl ontwikkeld: open, direct en persoonlijk. De basis daarvoor zijn haar persoonlijkheid, haar creativiteit, nieuwsgierigheid en haar ervaring. Haar basis ligt bij Theater aan de Parade en is geworteld in ‘s-Hertogenbosch. Annemarie heeft als specialiteit conceptrealisatie en beleving.

Ervaring met het organiseren en realiseren van de grootste landelijke onderwijsconferentie van Nederland (1200-1400 ) bezoekers, 700 hotelkamers, 250 workshops).

Daarnaast organiseert Annemarie themamiddagen, studiereizen naar USA, Finland, Schotland (van 12 tot en met 200 personen) en expedities. Is mede bedenker en realisator van het Innovatiehuis (Future Center van het onderwijs). Realiseerde Annemarie een POP-up Innovatiehuis in Groningen. Verder kent Annemarie ‘creatieve technieken, werkvormen’ zoals onder andere; de zes denkhoeden, openspace, worldcafe. 

De rest van het team

De trainingen en workshops worden gegeven door gerenommeerde creatief denkers uit het bedrijfsleven en het onderwijs.

Addy de Zeeuw

Addy de Zeeuw (VOL)

ann

Annemarie Hoevenaars

Erik op ten Berg

Erik op ten Berg (VOL)

Judith de Jong

Judith de Jong (VOL)

Nuala Burns

Nuala Burns

Cor Noltee

Cor Noltee

Edwin de Vos

Edwin de Vos

Jacob Suttmuller

Jakob Sutmuller

Sanne Roemen

Sanne Roemen

Robert Verheule

Robert Verheule

Arjan van Vembde

Arjan van Vembde

dorus verwiel

Dorus Verwiel

Registeren?

Stuur een mail naar Annemarie Hoevenaars