Als je doet wat je altijd deed, Krijg je wat je altijd kreeg. Er is een grote roep om meer creativiteit. Het wordt genoemd als een van de belangrijkste 21’ste -eeuwse vaardigheden. De urgentie wordt door bedrijfsleven en wetenschap aangegeven. ‘Creativiteit is een hot topic in onderwijs, organisaties en ministeries. Het is een onderwerp waar we eigenlijk niet omheen kunnen, toch is er relatief weinig aandacht voor een andere manier van leren denken en omgaan met bestaande kennis’, aldus psychologe Simone Ritter .

Dorus Verwiel

Meer dan vijfentwintig jaar ervaring als grafisch ontwerper en illustrator. Geeft daarnaast les in digitaal beeldbewerken en geeft workshops en keynotes in het gebruik van creatieve software. Is voor Adobe jurylid van nationale en internationale ontwerpwedstrijden.

Training van Dorus:

Praktisch Visualiseren

De special ‘Praktisch visualiseren’ biedt een handvat voor iedereen die presentaties houdt. Met eenvoudige tips, tricks en aanwijzingen leer je hoe je je ideeën komt omzetten in pakkende visualisaties. Van jezelf vinden dat je niet kunt tekenen is een pré bij het volgen van deze special. Het gaat er hier namelijk niet om mooi te leren tekenen maar je presentatie met simpele en makkelijk te tekenen beelden te verduidelijken. 

Je leert hoe je met simpele basisvormen mensen in diverse situaties kunt tekenen, hoe je je boodschap door het gebruik van symbolen en metaforen kracht kunt bijzetten en hoe je complexe situaties beeldend en inzichtelijk maakt. ‘Praktisch visualiseren’ is vooral heel leuk om te doen; je zult verwonderd staan over je eigen creatieve kunnen na het volgen van deze special!

De rest van het team

De trainingen en workshops worden gegeven door gerenommeerde creatief denkers uit het bedrijfsleven en het onderwijs.

Addy de Zeeuw

Addy de Zeeuw (VOL)

ann

Annemarie Hoevenaars

Erik op ten Berg

Erik op ten Berg (VOL)

Judith de Jong

Judith de Jong (VOL)

Nuala Burns

Nuala Burns

Cor Noltee

Cor Noltee

Edwin de Vos

Edwin de Vos

Jacob Suttmuller

Jakob Sutmuller

Sanne Roemen

Sanne Roemen

Robert Verheule

Robert Verheule

Arjan van Vembde

Arjan van Vembde

dorus verwiel

Dorus Verwiel

Registeren?

Stuur een mail naar Annemarie Hoevenaars