Als je doet wat je altijd deed, Krijg je wat je altijd kreeg. Er is een grote roep om meer creativiteit. Het wordt genoemd als een van de belangrijkste 21’ste -eeuwse vaardigheden. De urgentie wordt door bedrijfsleven en wetenschap aangegeven. ‘Creativiteit is een hot topic in onderwijs, organisaties en ministeries. Het is een onderwerp waar we eigenlijk niet omheen kunnen, toch is er relatief weinig aandacht voor een andere manier van leren denken en omgaan met bestaande kennis’, aldus psychologe Simone Ritter .

Arjan van Vembde

Mijn naam is Arjan van Vembde en de afgelopen jaren deed ik veel ervaring op met het faciliteren van honderden werksessies van heel groot, tot heel klein, van directie tot uitvoering en van publiek tot privaat.

Daarnaast werk ik als adviseur, trainer, spreker en gastdocent en ondersteun managers en teams bij complexe verandering en samenwerkings-vraagstukken. Mijn hulp zit in het aanreiken van structuur en reflectie waardoor complexe patronen inzichtelijk en hanteerbaar worden. Dat doe ik speels en respectvol. Ik schakel makkelijk tussen abstract en concreet en maak ideeën praktisch en hanteerbaar. 

Met een achtergrond als goochelaar ben ik gewend om voor groepen op te treden. Ik gebruik graag trucs, optische illusies en speelse oefeningen om thema’s te verduidelijken en de energie hoog te houden.

Sinds 2008 specialiseerde ik me in de methode (en vooral het gedachtegoed achter de methode) van Waarderend onderzoek, ook bekend als Appreciative Inquiry. Ik trainde vele professionals, begeleidde trajecten, ben gast docent in Amsterdam, Breda en Groningen en schreef een boek over mijn inzichten.

Training van Arjan: 

Waarderend onderzoek in brainstorms.

In deze workshop weer een ander perspectief op het creatieve proces. Je gaat actief aan de slag met het werken vanuit een positieve focus, dus niet werken aan probleemoplossen, maar wensoplossen. Daarnaast op zoek naar ideeën “inside-the-box”. Krijg toegang tot alles wat al in huis is en transformeer dat naar het succes van de toekomst. 

De rest van het team

De trainingen en workshops worden gegeven door gerenommeerde creatief denkers uit het bedrijfsleven en het onderwijs.

Addy de Zeeuw

Addy de Zeeuw (VOL)

ann

Annemarie Hoevenaars

Erik op ten Berg

Erik op ten Berg (VOL)

Judith de Jong

Judith de Jong (VOL)

Nuala Burns

Nuala Burns

Cor Noltee

Cor Noltee

Edwin de Vos

Edwin de Vos

Jacob Suttmuller

Jakob Sutmuller

Sanne Roemen

Sanne Roemen

Robert Verheule

Robert Verheule

Arjan van Vembde

Arjan van Vembde

dorus verwiel

Dorus Verwiel

Registeren?

Stuur een mail naar Annemarie Hoevenaars