Als je doet wat je altijd deed, Krijg je wat je altijd kreeg. Er is een grote roep om meer creativiteit. Het wordt genoemd als een van de belangrijkste 21’ste -eeuwse vaardigheden. De urgentie wordt door bedrijfsleven en wetenschap aangegeven. ‘Creativiteit is een hot topic in onderwijs, organisaties en ministeries. Het is een onderwerp waar we eigenlijk niet omheen kunnen, toch is er relatief weinig aandacht voor een andere manier van leren denken en omgaan met bestaande kennis’, aldus psychologe Simone Ritter .

Judith de Jong (VOL)

Kort gezegd is Judith een soep maker; Ze vindt het heerlijk om verschillende ingrediënten te combineren om zo workshops en trainingen te maken waar de deelnemers energie van krijgen. Ze gelooft dat de uitkomst niet alleen het resultaat is van “hard werken”, maar ook van een goede samenwerking en het benutten van het volledige potentieel van de deelnemers.

Haar favoriete ingrediënten zijn creativiteit, improvisatie, naar buiten gaan en het gebruiken van spelelementen. Daarin heeft ze ruime ervaring opgedaan tijdens de Advanced Creativity opleiding (COCD), het trainen in een theatersport vereniging, een Game Design opleiding en natuurlijk ‘meters maken’. Haar oorspronkelijke opleiding tot MSc Food Technology is inhoudelijk gezien minder belangrijk geworden, maar is nog steeds de basis voor een scherpe analytische blik.

Ze werkt als zelfstandig Professional Facilitator in haar eigen bedrijf, Creativity meets Results, en is trainer bij verschillende trainingsbureaus. Sinds 2018 organiseert ze het Nederlandse evenement “Out of Office Inspiration”, een vierdaags evenement vol workshops over creatief denken.

De rest van het team

De trainingen en workshops worden gegeven door gerenommeerde creatief denkers uit het bedrijfsleven en het onderwijs.

Addy de Zeeuw

Addy de Zeeuw (VOL)

ann

Annemarie Hoevenaars

Erik op ten Berg

Erik op ten Berg (VOL)

Judith de Jong

Judith de Jong (VOL)

Nuala Burns

Nuala Burns

Cor Noltee

Cor Noltee

Edwin de Vos

Edwin de Vos

Jacob Suttmuller

Jakob Sutmuller

Sanne Roemen

Sanne Roemen

Robert Verheule

Robert Verheule

Arjan van Vembde

Arjan van Vembde

dorus verwiel

Dorus Verwiel

Registeren?

Stuur een mail naar Annemarie Hoevenaars