Judith de Jong

Kort gezegd is Judith een soep maker; Ze vindt het heerlijk om verschillende ingrediënten te combineren om zo workshops en trainingen te maken waar de deelnemers energie van krijgen. Ze gelooft dat de uitkomst niet alleen het resultaat is van “hard werken”, maar ook van een goede samenwerking en het benutten van het volledige potentieel van de deelnemers.

Haar favoriete ingrediënten zijn creativiteit, improvisatie, naar buiten gaan en het gebruiken van spelelementen. Daarin heeft ze ruime ervaring opgedaan tijdens de Advanced Creativity opleiding (COCD), het trainen in een theatersport vereniging, een Game Design opleiding en natuurlijk ‘meters maken’. Haar oorspronkelijke opleiding tot MSc Food Technology is inhoudelijk gezien minder belangrijk geworden, maar is nog steeds de basis voor een scherpe analytische blik.

Ze werkt als zelfstandig Certified Professional Facilitator (CPF) in haar eigen bedrijf, Creativity meets Results, en is trainer bij verschillende (internationale) trainingsbedrijven. In 2018 initieerde en organiseerde ze het Nederlandse evenement “Out of Office Inspiration”, een vierdaags evenement vol workshops over creatief denken.

De rest van het team

De trainingen en workshops worden gegeven door gerenommeerde creatief denkers uit het bedrijfsleven en het onderwijs.

Addy de Zeeuw

Addy de Zeeuw

ann

Annemarie Hoevenaars

Harry van der Schans

Harry van der Schans

Judith de Jong

Judith de Jong

Nuala Burns

Nuala Burns

Cor Noltee

Cor Noltee

Edwin de Vos

Edwin de Vos

Jacob Suttmuller

Jakob Suttmuller

Sanne Roemen

Sanne Roemen

Robert Verheule

Robert Verheule

Arjan van Vembde

Arjan van Vembde

dorus verwiel

Dorus Verwiel

Registeren?

Stuur een mail naar Annemarie Hoevenaars